Πανέτοιμος ο Α. Καμπουράκης ανακοινώνει επισήμως την υποψηφιότητά του στις 28 Ιανουαρίου

Με ισχυρό επιτελείο στο πλευρό του, το οποίο θα αποτελείται από έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη αλλά και νέους συμπολίτες μας με διάθεση και γνώση να προσφέρουν στα κοινά, ο κος Αντώνης Καμπουράκης αναμένεται να εξαγγείλει και επισήμως προς τον Ροδιακό λαό  στις 28 Ιανουαρίου την υποψηφιότητά του ως υποψήφιου δημάρχου Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καμπουράκης που όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα μελετούσε προσεκτικά τις κινήσεις του και τις ενέργειές του, έχει ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο επαφών κι ενημέρωσης σε ό,τι αφορά τα τοπικά μας δεδομένα και είναι πανέτοιμος να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του επίσημα πλέον.

Η παρουσίαση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα γίνει στην αίθουσα του Ροδινιού όπου ο κος Καμπουράκης πλαισιωμένος από στελέχη της παράταξής του, φίλους και συνεργάτες ουσιαστικά θα απευθυνθεί στους κατοίκους του νησιού μας, αναλύοντας τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή του την απόφαση.

Το στελεχιακό  επιτελείο του υποψήφιου δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη, βρίσκεται ήδη εδώ και πολύ καιρό σε πλήρη ετοιμότητα, σχεδιάζοντας και μελετώντας με πολύ προσεκτικές κινήσεις, τις ενέργειες ενόψει της προεκλογικής εκστρατείας που ήδη έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 19 Μαΐου (ο πρώτος γύρος).

Στο πλευρό του Αντώνη Καμπουράκη, βρίσκεται ισχυρή ομάδα στελεχών της αυτοδιοίκησης, αλλά και απλών πολιτών οι οποίοι προέρχονται από όλους σχεδόν τους πολιτικούς χώρους.