Παίρνει τρίποντο…  και Πινιώτη ο Ιάλυσος

Η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Γ΄ Εθνική και τον 6ο όμιλο, είναι από τις πιο δύσκολες για την ομάδα του Ιάλυσου. Οι πρωτοπόροι αντιμετωπίζουν σήμερα στην Αθήνα τον Παλληνιακό, ο οποίος διεκδικεί ακόμη, μια θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Ο Σάκης Παπαβασιλείου με τους συνεργάτες του, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία των παικτών τους χθες και στη συνέχεια ανακοίνωσαν τους δεκαοκτώ της αποστολής που βρίσκονται από χθες στην Αθήνα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Στόχος φυσικά η κατάκτηση των τριών βαθμών,  οι οποίοι θα τον κρατήσουν μακριά από τους διώκτες του.

Στην αποστολή ο κόουτς της ομάδας, παίρνει μαζί του όλους τους νεοαποκτηθέντες  και θα έχει μοναδικό απόντα τον Μισέλ, ο οποίος παραμένει στην πατρίδα του για σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα.

Στην Αθήνα είναι γνωστό ήδη πως θα πέσουν και οι υπογραφές του  Άγγελου Πινιώτη που προέρχεται από τη Λαμία και θα αγωνίζεται για έξι μήνες με τον Ιάλυσο.
Οι δεκαοκτώ της αποστολής στην Παλλήνη είναι οι Ανδρούτσος, Γκουγκουντρής, Μακρυδημήτρης, Τσούπρος, Κόλα, Βελλίνης, Χειμωνέττος, Περογαμβράκης, Ρεκλείτης, Δελαπόρτας, Μπάρδης, Στεφανίδης, Δωματάς, Παπαδόπουλος, Σταυλάς, Γεωργίου, Ομπίνα, Καραμανώλης Σ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΤΗΣ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ολόκληρο το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων της 14ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
Παμβουπρασιακός- Διαγόρας  Βραχν.
Φοίβος- Πανμοβριακός
Παλληνιακός- Ιάλυσος
Αστέρας Αμ.-Νίκη Τραγανού
Πανηλειακός-Θύελλα Ραφ.