Για διακίνηση  ναρκωτικών κατηγορούνται  δύο Αλβανοί

Για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών κατηγορούνται δύο αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής οι οποίοι αύριο θα λογοδοτήσουν στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.

Πρόκειται για έναν 34χρονο και έναν 28χρονο οι οποίοι συνελήφθησαν πριν από δύο χρόνια στην Κω.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν στις 22 Σεπτεμβρίου 2017 το βράδυ  αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω εντόπισαν τον 34χρονο Αλβανό και σε έλεγχο που του έκαναν βρήκαν να κατέχει μεταξύ άλλων ποσότητα κοκαΐνης βάρους 15 γραμμαρίων και μαχαίρι-σουγιά.

Τα ναρκωτικά και ο σουγιάς κατασχέθηκαν ενώ σε βάρος του συλληφθέντα ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε στην ανάκριση.

Στο πλαίσιο της περαιτέρω έρευνας που έκανε η ανακρίτρια Κω προέκυψε και η εμπλοκή του 28χρονου Αλβανού ο οποίος εντοπίστηκε στο τέλος του Σεπτέμβρη 2017 και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί και εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Κω για την υπόθεση αυτή. Οι δύο αλλοδαποί κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αντίσταση και παράνομη οπλοφορία, κατηγορίες για τις οποίες θα κληθούν να δώσουν εξηγήσει ενώπιον του δικαστηρίου, αύριο.