Επίδειξη δύναμης από τη Ρόδο

Με τον καλύτερο τρόπο συνοδεύτηκε η πρώτη εμφάνιση της πρωτοπόρου Ρόδου για το νέο έτος. Κάνοντας πραγματικά επίδειξη δύναμης, συνέτριψε στο Δημοτικό Στάδιο τον Κλεόβουλο με 8-2 κι αν δεν χαλάρωνε στο δεύτερο ημίχρονο, το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει αστρονονικές διαστάσεις.

Μ’ αυτή τη νίκη στέφθηκε και τυικά πρωταθλήτρια χειμώνα, αν και ουσιαστικά τον άτυπο αυτό τίτλο τον είχε «κλειδώσει» από  την προηγούμενη (12η) αγωνιστική.

Στο πέσιμο λοιπόν του Α’ γύρου, είχαμε και την εύκολη όπως αποδείχθηκε εντός έδρας νίκη (3-1) του Ηρακλή Μ. επί του Άρη, που τον διατήρησε στη 2η θέση, έξι βαθμούς πίσω από τη Ρόδο, ενώ ο Απόλλων Κ. «σκόνταψε» την Κυριακή στις Καλυθιές με την ΑΕ Κω, παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 κι έπεσε στην 3η θέση.

Στην «ουρά» είχαμε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Διαγόρα Β., που νίκησε στο γήπεδό  του τον Διγενή με 2-1, αποδεικνύοντας πως υπάρχει ακόμη… σφυγμός.

Στα υπόλοιπα ματς είχαμε τη σπουδαία νίκη της Κατταβιάς με 3-0 επί του ΑΕΡΑ, τη νίκη του ΔΙ.Α. με 2-1 επί του Κλεάνθη και τη νίκη του Ποσειδώνα με 2-1 επί του Ορφέα.

Αναλυτικά, τ’ αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής:
Ποσειδών Καρπ. – Ορφέας  2-1
Κατταβιά – ΑΕΡΑ                  3-0
ΔΙ.ΑΣ. – Κλεάνθης                2-1
Ηρακλής Μ. – Άρης              3-1
Διαγόρας Β. – Διγενής         2-1
Ρόδος – Κλεόβουλος           8-2
Απόλλων Κ. – ΑΕ Κως          1-1

Επόμενη αγωνιστική (14η)
Απόλλων Κ. – Διαγόρας Β.
ΑΕΡΑ – Ρόδος
Κλεάνθης – Κλεόβουλος
Άρης – Κατταβιά
Ορφέας – ΔΙ.ΑΣ.
ΑΕ Κως – Ηρακλής Μ.
Διγενής – Ποσειδών Καρπ.