Δύο συμπολίτες μας θα βραβεύσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου

Δύο συμπολίτες μας θα τιμήσει το Δημοτικό Συμβούλιο της Ρόδου την ερχόμενη Πέμπτη, οι οποίοι βρήκαν στο δρόμο και παρέδωσαν ο πρώτος 2.500 ευρώ και ο δεύτερος 4.250 ευρώ.

Πρόκειται για τους Γιώργο Καριώτη, συνταξιούχο, μέλος του 1ου ΚΑΠΗ Ρόδου και τον κ. Πανορμίτη Γιαννίκο αντίστοιχα, υπάλληλο του Δήμου της Ρόδου. Ο πρώτος, βρήκε και παρέδωσε το τσαντάκι που περιέχει τα 4.250 ευρώ στο νιόπαντρο ζευγάρι της Ρόδου πριν από μερικές μέρες, ενώ ο δεύτερος είχε βρει και είχε παραδώσει το ποσό των 2.500 ευρώ τον Δεκέμβριο του 2016.

Και στα δύο αυτά περιστατικά, η “ΡΟΔΙΑΚΗ” είχε παρουσιάσει σχετικό ρεπορτάζ. Μεθαύριο Πέμπτη, πριν από την  προγραμματισμένη για το απόγευμα του Δημοτικού Συμβουλίου, οι δύο αυτοί συμπολίτες μας, θα τιμηθούν από το Δημοτικό Συμβούλιο της Ρόδου και τον Δήμαρχο.

Για τον υπάλληλο του Δήμου Πανορμίτη Γιαννίκο, ο Δήμαρχος είχε κάνει σχετική αναφορά σε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου τον Δεκέμβριο του 2016 αλλά δεν είχε απονεμηθεί μέχρι σήμερα σχετική τιμητική βράβευση.

Ο δεύτερος συμπολίτης μας, μέλος του ΚΑΠΗ Ρόδου, έκανε το πιο όμορφο «δώρο» σε νιόπαντρο ζευγάρι Ροδιτών, οι οποίοι έχασαν το τσαντάκι τους πριν από μερικές μέρες που περιείχε όλα τα δώρα του γάμου τους και το επίδομα της ανεργίας συνολικού ποσού  4.250 ευρώ.  Ο κ. Γιώργος Καρυώτης, βρήκε το τσαντάκι τους και το παρέδωσε στους ίδιους μέσω της αρμόδιας αστυνομικής αρχής, κάνοντας έτσι ακόμα πιο ευτυχισμένους τους Τάσο Μαργαρίτη και Μαρίνα Μίσκα. 

«Δεν χάθηκε τελικά η ανθρωπιά και το φιλότιμο στη Ρόδο μας» δήλωσε περιχαρής μιλώντας στη “ΡΟΔΙΑΚΗ” και ευχαριστώντας την εφημερίδα μας για τη δημοσιοποίηση του γεγονότος που πιθανόν να βοήθησε, η συμπολίτισσά μας κα Μαρίνα. 

Μιλώντας στη “ΡΟΔΙΑΚΗ” ο εκπρόσωπος του 1ου ΚΑΠΗ Ρόδου κος Μιχάλης Τσίκκης, χαρακτήρισε την πράξη του συμπολίτη μας, μέλους του ΚΑΠΗ Ρόδου, ως πράξη ευαισθησίας και εξαιρετικά σημαντική.
«Περίμενε έξω από τα γραφεία μας μέσα στο κρύο να φθάσω εκεί κι εγώ και να του ανοίξω. Πήγε στην Ασφάλεια και παρέδωσε το τσαντάκι, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε με τον ιδιοκτήτη ο οποίος τον ευχαρίστησε. Τέτοιες πράξεις είναι σημαντικές στις μέρες μας και έτσι θα πρέπει να εκτιμώνονται», σημείωσε ο κος Μιχάλης Τσίκκης.