Αγανακτισμένοι με το γηπεδικό στα Μαριτσά

Αγανακτισμένοι με το γηπεδικό στα Μαριτσά

Αγανακτισμένοι με το γηπεδικό στα Μαριτσά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 210 ΦΟΡΕΣ

«Χορτάσαμε από λόγια και από πράξεις, μηδέν», δηλώνει στην «Ροδιακή» ο πρόεδρος του Ηρακλή, Μανώλης Παπαδημήτρης

Στα όριά τους έφτασαν οι άνθρωποι του Ηρακλή Μαριτσών με το γηπεδικό.

Όπως λένε, όσο περνάει ο καιρός, το πρόβλημα οξύνεται ολοένα και περισσότερο, δεν αφορά δε μόνο την ανδρική ομάδα, αλλά κατά κύριο λόγο τα τμήματα των υποδομών.

Το κεντρικό γήπεδο της κοινότητας δεν μπορεί να καλύψει τις υπάρχουσες ανάγκες, καθώς ο διαθέσιμος χρόνος για τη χρήση του είναι περιορισμένος, ειδικά τις βροχερές μέρες είναι ακατάλληλο, ενώ η εναλλακτική του παρακείμενου 5Χ5 και του βοηθητικού στην πραγματικότητα δεν υφίσταται, καθώς αμφότερα βρίσκονται σε κακή κατάσταση.

Ο σύλλογος υπέδειξε ως λύση τη δημιουργία νέου προπονητηρίου, μέσα από την ενοποίηση του 5Χ5 και του βοηθητικού και προς αυτή τη κατεύθυνση εργάστηκε, εξασφαλίζοντας χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Σύμφωνα με τον αγανακτισμένο πρόεδρο Μανώλη Παπαδημήτρη, η υπόθεση συνεχίζει να κολλάει στη μελέτη, η οποία υποτίθεται πως ήταν έτοιμη.

«Έχουμε χορτάσει από λόγια κι από πράξεις, μηδέν», δήλωσε στην «Ροδιακή» ο επικεφαλής των Μαριτσενών, ο οποίος κατήγγειλε πως όχι μόνο δεν έχει γίνει το παραμικρό για το προπονητήριο, αλλά πως ακόμα και η απλή προσπάθεια του ιδίου και των συνεργατών του να προχωρήσουν μόνοι τους σ’ ένα πρόχειρο μπάλωμα του τάπητα στο 5Χ5, προκειμένου να μπορέσουν να προπονούνται τα παιδιά των ακαδημιών υπό συνθήκες στοιχειώδους ασφάλειας σκάλωσε, καθώς εδώ και δύο μήνες περιμένουν τις κόλλες που τους είχαν υποσχεθεί. Τόνισε δε πως οι διαμαρτυρίες των γονέων πυκνώνουν, ενώ σύλλογος χάνει ντόπια παιδιά, τα οποία προτιμούν τις ομάδες των όμορων κοινοτήτων, πολύ απλά διότι διαθέτουν ασφαλέστερες εγκαταστάσεις.

Στα Μαριτσά απαιτούν λύσεις εδώ και τώρα και απειλούν με δυναμικές κινητοποιήσεις σε περίπτωση που δεν εισακουστούν.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους