Πάλεψε, έχασε, πάει παρακάτω ο Άρης

Ως μία ήττα στην οποία δεν χρειάζεται να σταθεί περισσότερο από ένα απόγευμα αντιμετωπίζει ο Γιώργος Σάββενας αυτή που γνώρισε ο Άρης το περασμένο Σάββατο από τον Ηρακλή στα Μαριτσά.  

Το έργο των «κιτρινόμαυρων» ήταν εξ ορισμού δύσκολο, καθώς κόντρα σε μία φέτος ισχυρή και έμπειρη ομάδα, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, υποχρεώθηκαν να παραταχθούν με πολλές και σοβαρές απουσίες, συνεπώς το αρνητικό αποτέλεσμα δεν ήταν εκτός λογικής.

 Ο Άρης ήταν αξιοπρεπέστατος, πάλεψε με πείσμα κι έχασε από μία ομάδα που απλώς ήταν καλύτερη, οπότε δεν έχει να κάνει τίποτα περισσότερο από το να στρέψει το βλέμμα του προς το μέλλον και το επόμενο παιχνίδι, το εντός έδρας με την Κατταβιά.  

 Ο Γιώργος Σάββενας θα προετοιμάσει την ομάδα του μέσα από τέσσερις προπονήσεις, τη χθεσινή, τη σημερινή, της Πέμπτης και της Παρασκευής, ενώ δεν γνωρίζει αν θα είναι σε θέση να στηριχθεί στις υπηρεσίες του νεαρού επιθετικού Νίκου Κρεκούκια, ο οποίος δεν έπαιξε το περασμένο Σάββατο λόγω ενόχλησης, την τελευταία στιγμή, στον δικέφαλο .  

Σάββατο με χοροεσπερίδα
Χοροεσπερίδα, στο περιθώριο της οποίας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της πρώτης ομάδας και των ακαδημιών του, διοργανώνει ο Άρης το προσεχές Σάββατο στην αίθουσα εκδηλώσεων «Σάββας» στα Κολύμπια.

Η αυλαία της βραδιάς θα ανοίξει στις 9 το βράδυ και οι «κιτρινόμαυροι» θα διασκεδάσουν παρέα με τους γνωστούς καλλιτέχνες Χριστίνα Κόζα και Γιάννη Κλαδάκη.
 Καλεσμένοι είναι όλοι οι Αρχαγγελίτες.