Ηρακλής Μαριτσών: Να ξεμπερδεύει χωρίς απώλειες

Ηρακλής Μαριτσών: Να ξεμπερδεύει χωρίς απώλειες

Ηρακλής Μαριτσών: Να ξεμπερδεύει χωρίς απώλειες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 128 ΦΟΡΕΣ

Χωρίς τον Σάββα Παφιάκη, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του, θα μπει ο Ηρακλής στο σημερινό παιχνίδι κυπέλλου με την Αδελφοσύνη. Στην αποδέσμευση του Παγκράτη προχώρησε ο σύλλογος των Μαριτσών

«Κουτί» ήρθε στον Ηρακλή Μαριτσών το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι κυπέλλου με την Αδελφοσύνη, καθώς θα έχει την ευκαιρία να «διαγράψει» την ποινή της μίας αγωνιστικής αποκλεισμού που επιβλήθηκε στον Σάββα Παφιάκη, ο οποίος είδε, στο ματς του περασμένου Σαββάτου με τον Άρη, δύο κίτρινες κάρτες.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής θα είναι και ο μοναδικός που θα απουσιάσει από την αποστολή των «ροπαλοφόρων», οι οποίοι θα αρκεστούν την τρέχουσα εβδομάδα σε δύο προπονήσεις. Η πρώτη έγινε την περασμένη Δευτέρα, ενώ η τελευταία έχει προγραμματιστεί για αύριο, δεδομένου πως την Παρασκευή η ομάδα θα αναχωρήσει για την Κω, όπου θα αντιμετωπίσει την επομένη την εκεί Αθλητική Ένωση.

Αποδέσμευσε Παγκράτη
Σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Αλέξανδρου Παγκράτη από τον Ηρακλή. Ο 22χρονος αμυντικός αποδεσμεύτηκε από τον σύλλογο των Μαριτσών, η διοίκηση του οποίου τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται ό, τι καλύτερο για τη συνέχεια της σταδιοδρομίας του.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα