Εξαιρετικές επιδόσεις στην Κρήτη από τους κολυμβητές του Υγρού Στίβου Ρόδου

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση της κολυμβητικής ομάδας του Υγρού Στίβου Ρόδου που συμμετείχε στην ημερίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ) που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο Λίντο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οι  επιδόσεις και των τριών παιδιών του συλλόγου της Ρόδου που έλαβαν μέρος, βελτιώθηκαν και οι προκρίσεις τους ήταν αναπόφευκτες, ικανοποιώντας απόλυτα την ομάδα του ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΡΟΔΟΥ, που έχει μεγάλα όνειρα για τη «φουρνιά» αυτή. Συγκεκριμένα είχαμε:

Στα 14χρονα κορίτσια,  η Σιμέλα Κακούλη στα 50, 100, 200 μ. πρόσθιο, κολύμπησε πολύ γρήγορα με tempo και τέλειο στιλ και βάζοντας πίσω της όσες αμφιβολίες υπήρξαν, λόγω μιας ύπουλης ενόχλησης στον ώμο δέκα ημέρες πριν τους αγώνες, κατέγραψε θεαματικές βελτιώσεις και επιβεβαιώνοντας την ήδη υψηλή της θέση στην κατάταξη, θα προσπαθήσει για μετάλλιο στο Χειμερινό Πρωτάθλημα τον Φεβρουάριο.

Στα 14χρονα αγόρια, ο Στέλιος  Βεϊσάκης κολύμπησε στα 50, 100, 200  Ύπτιο και παρά τα αναμενόμενα γλιστρίματα στις εκκινήσεις, λόγω των τεχνικών ατελειών του Κολυμβητηρίου, εύκολα κατέβασε τους χρόνους του και κατοχυρώνοντας το ranking του  προκρίθηκε με άνεση, σκορπίζοντας τα χαμόγελα στους προπονητές του που βλέπουν να κερδίζουν το… στοίχημα με τις επιτυχίες του.

Στους Εφήβους ο Κυριάκος Μαυράκης πλήρωσε το μάρμαρο των απαίσιων καιρικών συνθηκών και του έντονου κρύου, αποκομίζοντας ένα τραυματισμό στο χέρι που δεν τον εμπόδισαν όμως να προκριθεί εύκολα στα 1500 μ. Ελεύθερο, αλλά τον καθιστούν αμφίβολο για την ημερίδα πρόκρισης για το  Πρωτάθλημα  Ανοιχτής Θάλασσας την ερχόμενη Κυριακή, 20 Ιανουαρίου στον Πειραιά και πρέπει να περιμένουν για το καλύτερο δυνατό για το μέλλον του κολυμβητή που στοχεύει περισσότερο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του καλοκαιριού.

Τα παιδιά του Υγρού Στίβου Ρόδου απόλαυσαν τους αγώνες, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και ανυπομονούν για τους επόμενους έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη  στο δικό τους υψηλότατο επίπεδο.