Τέσσερις μέρες έμεινε αποκλεισμένη στη Νίσυρο η Αναγέννηση Έμπωνα!

Ούτε στον χειρότερο εχθρό τους θα εύχονταν οι άνθρωποι της Αναγέννησης Έμπωνα αυτά που… χρυσοπλήρωσαν για να τραβήξουν προκειμένου να γίνει το παιχνίδι της ομάδας τους με τον Πολυβώτη.

Η αποστολή της ομάδας βρισκόταν στη Νίσυρο από το απόγευμα της Δευτέρας περιμένοντας να δώσει την επομένη το ματς της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.

Με δεδομένο πως το απαγορευτικό καθήλωσε στη Ρόδο τους ορισμένους διαιτητές, ο αγώνας μετατέθηκε για χθες, μόνο που και πάλι έμεινε στον αέρα.

Τα πλοία παρέμειναν δεμένα στα λιμάνια, με αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατή ούτε η έκτακτη μετακίνηση διαιτητών από την Κω, οπότε δύο έμειναν ως οι διαθέσιμες λύσεις.

Η πρώτη ήταν να διεξαχθεί το ματς με τον Νισύριο διαιτητή κ. Φασουλάρη και βοηθούς δύο φιλάθλους και η δεύτερη, να δοθεί νέα αναβολή για σήμερα.

 Η πρώτη απορρίφθηκε από τους Εμπωνιάτες, οι οποίοι προηγούνται στη βαθμολογία του 2ου ομίλου και επιθυμούσαν, απόλυτα λογικά, ένα κανονικό, επίσημο τρίο, ενώ η δεύτερη δεν έγινε δεκτή από τους γηπεδούχους, οι οποίοι επικαλέστηκαν επαγγελματικές υποχρεώσεις ποδοσφαιριστών τους κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας.

 Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι Εμπωνιάτες είναι σφοδρά δυσαρεστημένοι όχι μόνο με την αντιμετώπιση του αιτήματός τους από τους Νισύριους, αλλά και από την ΕΠΣΔ. Όπως έλεγαν χθες, οι ίδιοι μερίμνησαν- και μάλιστα με το επιπρόσθετο κόστος μίας επιπλέον διανυκτέρευσης-για την έγκαιρη μετακίνησή τους, οι ποδοσφαιριστές τους έχουν ήδη χάσει όχι ένα, αλλά τέσσερα μεροκάματα, έχουν ταλαιπωρηθεί και ο σύλλογος αναγκάστηκε να επιβαρυνθεί, χωρίς αντίκρισμα, μ’ ένα μεγάλο ποσό.

Ως εκ τούτου, τόσο οι του Πολυβώτη, όσο και η Ένωση όφειλαν να τους συμπεριφερθούν με μεγαλύτερη κατανόηση, να λάβουν  υπόψη τους πως είναι μετακινούμενο σωματείο ,μαζί δε τις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώθηκαν και να έκαναν τα πάντα ώστε το παιχνίδι να διεξαγόταν σήμερα, επί ίσοις όροις.