Η Ρόδος πήρε την πρόκριση στις καθυστερήσεις

Η Ρόδος πήρε την πρόκριση στις καθυστερήσεις

Η Ρόδος πήρε την πρόκριση στις καθυστερήσεις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 316 ΦΟΡΕΣ

Με γκολ του Τσουλάκου στο 93’ ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 του πρώτου ημιχρόνου από τον Κλεόβουλο και πήρε τη νίκη με 2-3 στο τελευταίο λεπτό

Κι ενώ όλα έδειχαν χθες στη Λίνδο πως Κλεόβουλος και Ρόδος θα έλειναν τις «διαφορές» τους στην παράταση, τελικά με γκολ στο 93’, τα «ελάφια» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη πρόκριση με 2-3, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο πλαίσιο λοιπόν της 3ης φάσης του κυπέλλου, η ομάδα της Λίνδου φιλοξένησε τη Ρόδο με τους γηπεδούχους να έχουν τον αέρα με το μέρος τους στο πρώτο μέρος. Το πλεονέκτημα αυτό δεν το άφησαν να περάσει ανεκμετάλευτο κι έτσι με κεφαλιά του Αλέκου Κακλαμάνου στο 10’ έπειτα από σέντρα του Ταγκάεφ, έκαναν το 1-0, ενώ στο 29’ ο Κολιοκώστας με πλασέ έγραψε το 2-0.

Στην επανάληψη όμως η κατάσταση άλλαξε. Η Ρόδος πήρε τα ηνία του αγώνα και πίεσε για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Άργησε ωστόσο να μειώσει, καταφέρνοντάς το με τον Μπίσσα στο 68’, ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-1, ενώ στο 81’ ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε σε 2-2.

Σε μια σύγχυση στην περιοχή του Κλεόβουλου στο 93’, ο Τσουλάκος με κοντινό σουτ πέτυχε το 2-3, γλυτώνοντας την ομάδα του από τη διαδικασία της παράτασης.

Με τη λήξη σχεδόν του αγώνα αποβλήθηκε ο Αντώνης Αθανασίου για τους γηπεδούχους με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ να σημειωθεί πως ο Μπίσσα εκτός από τα δύο γκολ που πέτυχε είχε κι ένα δοκάρι.

Τον αγώνα διατήτευσε ο Κυρίτσης με βοηθούς τους Κοκμοτό και Ζαρίδα.

Οι συνθέσεις:

Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Χαμιτάι, Μπαϊρακτάρης (89’ Γιατσιάτσιος), Κακλαμάνος Εμ. (46’ Τσελεπίδης), Κουκουτσέλας, Μαριεττάκης, Αθανασίου, Ταγκάεφ, Κολιοκώστας (60’ Μπολομπάνι), Κακλαμάνος Α., (80’ Γιαννιού), Ευαγγελίδης

Ρόδος: Ράτζα, Καμπούρης (80’ Μόσχος), Καντιμοίρης, Λαζάρου, Κρητικός, Δημητριάδης (46’ Μπίσσα), Ρίκκα, Αμανατίδης (46’ Σουλάι), Τσουλάκος, Κόστα (90’ Αλιμερκάι), Γεωργίου

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!