Ο Κακουλίδης στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου

Ανακοινώθηκαν χθες από την ΚΕΔ/ΕΠΟ, οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στους αγώνες των Εθνικών πρωταθλημάτων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. 

Ειδικότερα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής  διαιτητές στα παιχνίδια των Ροδίτικων ομάδων  θα είναι: 
-Την Κυριακή στις 12.30 στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας, στον αγώνα του Διαγόρα με τον Αχαρναϊκό, διαιτητές θα είναι οι Χρήστος Κακουλίδης (Θράκης), Ανδρέας Καφρίτσας (Αθηνών), Μάριος Ναζιρόπουλος (Έβρου).

-Λίγο αργότερα στο «Οικονομίδειο» για την 15η αγωνιστική, το ματς του Ιάλυσου με τον Παναιγιαλειο που θα ξεκινήσει στις 14.15, θα το διευθύνουν οι Νίκος Μαρόπουλος, Στάθης Τσεχελίδης, και Αλέξανδρος-Στέφανος Κωσταντίν, άπαντες από τον σύνδεσμο της Μακεδονίας. 

-Το παιχνίδι (13.30) του Φοίβου στον Πύργο (με τον Πανηλειακό, θα διαιτητεύσουν οι Απόστολος Καυκάς (Μεσσηνίας), Μιχαήλ Ανδριανός (Αχαϊας), Δημήτρης Σωτηρόπουλος (Αχαϊας) 

Από Δωδεκανησιακής πλευράς, στο πρωτάθλημα της  Football League ο Μιχάλης Χατζημανώλης θα είναι δεύτερος βοηθός του Χρήστου Βεργέτη από την Αρκαδία, που θα έχει πρώτο τον Μάριο Καρβούνη από την Μεσσηνία στον αγώνα μεταξύ της Σπάρτης και της Κασσιόπης.