Νωρίτερα με Παναιγιάλειο ο Ιάλυσος

Σε κανονικούς ρυθμούς συνεχίσθηκε χθες η προετοιμασία του Ιάλυσου για την 15η αγωνιστική.

Οι «ερυθροκίτρινοι» υποδέχονται στο «Οικονομίδειο» τον Παναιγιάλειο, σε ένα ματς το οποίο θα ξεκινήσει τελικά στις 14.15, για να διευκολυνθεί συγκοινωνιακά η φιλοξενούμενη ομάδα. 

Ο Σάκης Παπαβασιλείου και οι συνεργάτες του, βρέθηκαν χθες με τους παίκτες στο γήπεδο της Χάλκης, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους   για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Και σε αυτό, ο στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τριών βαθμών οι οποίοι τουλάχιστον θα διατηρήσουν τη διαφορά από το δεύτερο της βαθμολογίας στους έξι.  

Ο κόουτς του Ιάλυσου είχε χθες στη διάθεσή του και τον νεοαποκτηθέντα Μπάρδο, ο οποίος προπονήθηκε για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα και φυσικά είναι στη διάθεσή του για τον αγώνα της Κυριακής. 

Εκτός παιχνιδιού πάντως, είναι ακόμα ο Μισέλ, ο οποίος δεν έχει επιστρέψει από την πατρίδα του, καθώς ασχολείται εκεί με το σοβαρό πρόβλημα υγείας της μητέρας του.  Επίσης εκτός του αγώνα της Κυριακής είναι και ο τιμωρημένος Τσούπρος.

Στα μεταγραφικά οι προσπάθειες δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα. Ο στόχος είναι να βρεθεί ένας μέσος, που να κάνει τη διαφορά και να ενισχύσει κι άλλο σε ταλέντο και εμπειρία το ήδη υπάρχον υψηλού επιπέδου  ρόστερ.  

Πάντως την Κυριακή το μεσημέρι καλώς εχόντων των πραγμάτων, το «Οικονομίδειο» θα είναι γεμάτο από τους φίλους του Ιάλυσου, οι οποίοι είχαν δώσει βροντερό παρών κατά την επιστροφή της ομάδας στο αεροδρόμιο, μετά τη νίκη στην Παλλήνη επί του Παλληνιακού.