Περίεργη υπόθεση κατήγγειλε Ροδίτης στην αστυνομία

Μια σοβαρή και περίεργη υπόθεση, κατήγγειλε χθες στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές συμπολίτης μας  ο οποίος βρίσκονταν μέσα στο σπίτι του με την οικογένειά του και ο οποίος είχε επιστρέψει μόλις από υποκατάστημα τράπεζας όπου είχε κάνει τραπεζική συναλλαγή.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» χθες το μεσημέρι, επιστρέφοντας από υποκατάστημα τράπεζας στο σπίτι του, δέχθηκε «άγνωστους» επισκέπτες, που χτύπησαν το κουδούνι του διαμερίσματος σε πολυκατοικία που βρίσκεται κοντά στην περιοχή του Νοσοκομείου, και του ζήτησαν να τους ανοίξει για να τακτοποιήσουν υπόθεσή τους!

Ο ίδιος που δεν γνώριζε τα ονόματά τους, κάλεσε να του πουν ποιοι ήταν αλλά οι ίδιοι δεν ανταποκρίθηκαν και τον κάλεσαν να κατέβει στην είσοδο! Τότε ο ίδιος, επικοινώνησε αμέσως με την αστυνομία και ζήτησε να υπάρξει άμεση παρέμβασή τους έτσι ώστε να εξακριβώσουν τι πραγματικά γίνεται.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι χρειάστηκε να επικοινωνήσει τρεις ή τέσσερις φορές μέχρι να φθάσει η ομάδα των αστυνομικών στο σημείο, αλλά όταν έφθασε ήταν πλέον αργά αφού το αυτοκίνητο με τα δύο άτομα είχε αναχωρήσει.

Πρόλαβε όμως να συγκρατήσει τα στοιχεία του αριθμού κυκλοφορίας τα οποία και παρέδωσε –σύμφωνα πάντα με όσα δήλωσε –στην αστυνομία. Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως αναφέρθηκε από γείτονες παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και σε άλλη πολυκατοικία της περιοχής πριν από μερικές μέρες, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια παραβατική ενέργεια.