«Σκόπελος» στη Ραφήνα για την Καλλιθέα

Το πρόγραμμα της Γ’ εθνικής τα έχει φέρει έτσι ώστε η Καλλιθέα ν’ αντιμετωπίζει μέσα σε τέσσερις αγωνιστικές τις τρεις ομάδες από τις πέντε που προηγούνται στη βαθμολογία του 2ου Ομίλου.

Η αρχή έγινε με τα Μελίσσια το περασμένο Σάββατο, συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα με τον Αργοναύτη Τριγλίας στη Ραφήνα και θα ολοκληρωθεί στις 3 Φεβρουαρίου με τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ.

Η ομάδα της Ρόδου δεν τα πήγε κι άσχημα με αντίπαλο το συγκρότημα των Μελισσίων αλλά μία καλή εμφάνιση στην παρούσα φάση δεν εξυπηρετεί την επίτευξη του στόχου που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Τώρα καλείται να κάνει ακόμη μία, ευελπιστώντας ότι ίσως κάνει την έκπληξη στη Ραφήνα, αν κι αυτό φαίνεται αρκετά δύσκολο, δεδομένης της δυναμικότητας του Αργοναύτη, ειδικά μέσα στο γήπεδό του, όπου πριν τα Χριστούγεννα έκαμψε την αντίσταση του ΟΦΗ.

Με εξαίρεση το νεαρό Τσακίρη, που είχε ένα μικροπροβληματάκι με το πόδι του, θέματα τραυματισμών δεν υπάρχουν στις τάξεις της Καλλιθέας όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν υφίστανται αγωνιστικά «αγκάθια».

Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα βασικών παικτών αποτελεί μεγάλο «πονοκέφαλο» για τον Χρήστο Μπίλια και τους ανθρώπους της ομάδας που άλλα περίμεναν το καλοκαίρι κι άλλα βλέπουν να γίνονται. Από τη στιγμή που μεταγραφική ενίσχυση δεν συζητείται, οι απαιτήσεις από τους έμπειρους αθλητές (πλην του Σταύρου Παρδακά ο οποίος σηκώνει σχεδόν μόνος του όλο το βάρος της ομάδας) είναι δεδομένες, ειδικά εν όψει του β’ γύρου με τα συνεχόμενα κρίσιμα παιχνίδια (ΚΑΠ, Βούρειος, Άρης Θήβας, Δειλινό κλπ.).

Το θετικό είναι πως οι προπονήσεις γίνονται χωρίς απουσίες και το πρωί του Σαββάτου η αποστολή αναμένεται ν’ αναχωρήσει πλήρης για την Αθήνα αεροπορικώς και από εκεί οδικώς για Ραφήνα όπου θ’ αντιμετωπίσει τον Αργοναύτη Τριγλίας στις 17.00’.

Εξάλλου, χθες ανακοινώθηκαν και οι διαιτητές της συνάντησης. Πρόκειται για τη Νατάσα Τσακιράκη, η οποία μόλις προβιβάστηκε από τη Γ’ εθνική στη Β’ και τον Παναγιώτη Λεβεντάκο, αμφότεροι από το σύνδεσμο Αχαΐας / Ηλείας