ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου: Προπονήσεις για τα ταλέντα  του βορείου συγκροτήματος

Υπό την επίβλεψη των υπεύθυνων περιφερειακών προπονητών της Δωδεκανήσου, Γιώργου Χατζηκαλημέρη και Δημήτρη Τζομάκα, θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο προπονητικό διήμερο για αθλητές και αθλήτριες 12 και 13 ετών από σωματεία του βορείου συγκροτήματος, στο κλειστό γυμναστήριο της Κω.

Εκτός από τα παιδιά που ανήκουν σε συλλόγους του νησιού του Ιπποκράτη, αναμένεται να συμμετάσχουν και ταλέντα από την Κάλυμνο ενώ το ταξίδι του Ξάνθου στην Κω, για παιχνίδια πρωταθλήματος παγκορασίδων, εξυπηρετεί ως προς τη συμμετοχή και κοριτσιών από την Πάτμο.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, αντίστοιχο προπονητικό διήμερο θα γίνει και στη Ρόδο την επόμενη ή μεθεπόμενη εβδομάδα.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει: «Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΚ Δωδεκανήσου το Σαββατοκύριακο 19/20-1-2019 θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Κω προπονητικό διήμερο από τους υπεύθυνους προπονητές των μικτών ομάδων, Δημήτρη Τζομάκα και Γιώργο Χατζηκαλημέρη, για αγόρια και κορίτσια που γεννήθηκαν τα έτη 2006 και 2007 των ομάδων του βορείου συγκροτήματος.

Σάββατο: 08:30- 10:00 (αγόρια)
Κυριακή: 08:30- 10:00 (κορίτσια)»