Είναι οικογένεια  και το έδειξαν ξανά

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν, το βράδυ της Τετάρτης στο φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον του καφέ «Παυσίλυπον» στο κέντρο της πόλης, τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Ευαγόρα.

Ο πρόεδρος Νίκος Φιλίππου, οι συνεργάτες του στη διοίκηση, ο προπονητής Γιάννης Καμίτσης, οι ποδοσφαιριστές και αρκετοί γονείς, αντάλλαξαν ευχές για μία καλή και δημιουργική χρονιά, η οποία θα εκπληρώσει τις προσδοκίες τους, ενώ την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο πατήρ Ανδρέας, προσωπικός φίλος του ιδιοκτήτη του Παυσίλυπον, Μιχάλη Ζαχαριάδη.  

Ο νεαρός ιερέας αποδείχθηκε ο πλέον κατάλληλος για την περίσταση και εξέπληξε ευχάριστα τους ανθρώπους του Ευαγόρα, όταν τους έκανε γνωστό πως ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Φραντζής, υπήρξε ένας από τους ιδρυτές του συλλόγου, τον οποίο υπηρέτησε και ως ποδοσφαιριστής.  

Σημειώνεται, πως την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, Στράτος Καρίκης, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρώην πρόεδρος του ΔΟΝΑ, Βασίλης Κουγιός και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, Κώστας Θανόπουλος.
 


Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Καρίκης χαρακτήρισε τον Ευαγόρα σύλλογο-πρότυπο και τόνισε πως εφόσον εκλεγεί, πρώτη προτεραιότητά του θα είναι η μέριμνα για τις αθλητικές εγκαταστάσεις και η στήριξη των σωματείων.  

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο αρχηγός της ομάδας Σωτήρης Πάνο, ο γενικός αρχηγός Τσαμπίκος Δανελλάκης και η παράγοντας Ειρήνη Πέρου.