Ορκίστηκαν τρεις νέοι σύμβουλοι στο Δήμο Ρόδου

Ορκίστηκαν τρεις νέοι σύμβουλοι στο Δήμο Ρόδου

Ορκίστηκαν τρεις νέοι σύμβουλοι στο Δήμο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1545 ΦΟΡΕΣ

Μετά από σχετική γραπτή πρόσκληση του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου η ορκωμοσία των πρώτων επιλαχόντων τοπικών συμβούλων της Δημοτικής Ενότητας Ρόδου και της δημοτικής Κοινότητας Παστίδας, μετά τον αδόκητο θάνατο δύο αιρετών και την παραίτηση ενός ακόμη, λόγω νομικού κωλύματος.

Αναλυτικότερα στη Δημοτική Ενότητα Ρόδου για την παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» στη θέση του παραιτηθέντος λόγω νομικού κωλύματος Τσαμπίκου Βασιλαράκη, ανέλαβε ο Ντογκούς Ιμπραήμ του Ορχαν. Για την παράταξη «Ροδίων Όραμα» τη θέση του εκλιπόντος Πιλάτου Μιχάλη, ανέλαβε η Καλαφατά Μεβλουντέ του Μουσταφά.

Το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητα Παστίδας, μετά τον αδόκητο θάνατο του προέδρου Σάββα Πάττα, την παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» πλαισιώνει η Τσελέπη -Κοσμά Φλόρα του Αριστοτέλη και τη θέση του Προέδρου ανέλαβε ο δεύτερος σε αριθμών ψήφων κατά την εκλογική διαδικασία Σταύρος Μοσχής.

Την τελετή ορκωμοσίας πραγματοποίησε ο ίδιος ο δήμαρχος και ακολούθως ευχήθηκε στους νέους συνάδελφους «καλή και παραγωγική θητεία στο δημοκρατικό όργανο του Δήμου Ρόδου» και τους χάρισε συμβολικά δώρα.

Στη σεμνή αυτή τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Στράτος Καρίκης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ρόδου Μιλτιάδης Παγκάς και συγγενείς και φίλοι των νέων συμβούλων.

Διαβάστε ακόμη

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου