Όλοι οι δρόμοι οδηγούν  στο «Rodos Town Night Run»

Πρωτοπόρος όπως πάντα σε τέτοιες πρωτοβουλίες, ο σύλλογος  ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΟΔΟΥ και  το νεοσύστατο φιλανθρωπικό σωματείο «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ», διοργανώνουν σήμερα το βράδυ αθλητική εκδήλωση μη αγωνιστικού χαρακτήρα  με  σκοπό την ενίσχυση της μικρής  Ελευθερίας (10 μηνών) από τη Ρόδο, που πάσχει  από σπάνια και σοβαρή μορφή κακοήθειας  στο ματάκι που λέγεται ρετινοβλάστωμα.

Είναι ένας αγώνας που θα πρέπει να μας ευαισθητοποιήσει όλους και να μας κάνει να δώσουμε το “παρών” βοηθώντας ο καθένας μας όσο μπορεί για να συγκεντρωθεί η απαραίτητη βοήθεια για το μικρό αυτό «αγγελούδι».
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 7 μ.μ.  μπροστά από το Δημαρχείο της  Ρόδου, ενώ στο ίδιο σημείο θα είναι και ο τερματισμός.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ “RODOS TOWN NIGHT RUN”- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Η συγκέντρωση  θα γίνει στις 6 μ.μ.  μπροστά   από το Δημαρχείο, όπου εκπρόσωποι του φιλανθρωπικού σωματείου «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» θα δέχονται τις δωρεές και βέβαια όσοι θέλουν μπορούν να καταθέσουν τραπεζικώς οικονομική ενίσχυση στο ΙΒΑΝ του σωματείου ερανικού λογαριασμού της τράπεζας Πειραιώς που γράφει η αφίσσα.

Στις 19.00 θα δοθεί η εκκίνηση των δρομέων για τη μεγάλη ή όση απόσταση επιθυμεί ο καθένας.
Στις 19.05 θα δοθεί η εκκίνηση των περιπατητών, οικογενειών, μικρών παιδιών. Αυτή η ομάδα θα κινηθεί παραλιακά από το πεζοδρόμιο πίσω από το “Ελλη”. Ενυδρείο, Ψαροπούλα, αναστροφή στο ύψος του βαρελιού του τροχονόμου στην αρχή της οδού Παπαλουκά, επιστροφή στο Δημαρχείο, όπου θα υπάρχουν φωτογράφοι εθελοντές που θα καλύψουν τη μαγική αυτή νυκτερινή βόλτα.

Συνυστάται, οι συμμετέχοντες να έχουν φως στο κεφάλι ή έστω στο χέρι, όχι μόνο για ασφάλεια δική τους, αλλά και για λόγους συμβολικούς. Με το φως  θα  δώσουμε  δύναμη στη μικρή  Ελευθερία να  νικήσει τον δικό της  αγώνα για το φως και τη ζωή της.

Οι ΔΡΟΜΕΙΣ έχοντας πάντα στο μυαλό τους τη μικρή μας ηρωίδα, θα διανύσουν την εξής διαδρομή. Δημαρχείο, Ενυδρείο, Ψαροπούλα, Κάτω Πέτρες Κρητικά Φανερωμένη, αναστροφή κάτω πέτρες Παπαλουκά, Β. Ηπείρου, Μόντε Σμιθ, Στήλες Ναού Απόλλωνα, Αρχαίο Στάδιο, ένα γύρο μέσα  στο Στάδιο, ανάβαση στροφή προς εκκλησάκι Αγ. Νικολάου, κάθοδος Β. Ηπείρου, είσοδος Παλιά Πόλη από πύλη Ντ’ Αμπουάζ, προς Καστέλλο, Τζαμί, κάθοδος Σωκράτους, 1ο και 2ο σιντριβάνι, έξοδος προς Τάφρο από ταβέρνα Χατζηκέλη, έξοδος μπροστά από Τάφρο, παραλιακά προς λιμάνι Κολώνας, προς Μύλους, Φάρο Αγίου Νικολάου, αναστροφή στο θηλυκό ελαφάκι, επιστροφή από «Κον τικι» προς Νέα Αγορά, Μαντράκι και τερματισμό στο Δημαρχείο.

Για όλους όσους συμμετέχουν στο “RODOS TOWN NIGHT RUN”, θα υπάρχουν αυτοκόλλητα συμμετοχής στο μέρος της καρδιάς, σύμβολα της αγάπης για τη μικρή ηρωίδα, που θα διανέμονται στην εκκίνηση από τους εθελοντές του φιλανθρωπικού σωματείου «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» και του συλλόγου,  ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΟΔΟΥ.
Κάποια φωσφορούχα γιλέκα θα διανεμηθούν για τους δρομείς από το ΜΥWAY και το σύλλογο τριάθλου ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΟΔΟΥ.

Θα διανέμονται νερά προσφορά της εταιρείας αδελφών ΚΑΤΡΗ και θα υπάρχουν στη μεγάλη απόσταση 4 σταθμοί υδροδοσίας 1)Δημαρχείο, 2)Φανερωμένη, Παπαλουκά (υπάρχει και βρύση), 3)κοντά στην κατηφόρα προς Αρχαίο Στάδιο. 4)έξοδος Παλιάς Πόλης στην Τάφρο στο Περίπτερο.
Στον τερματισμό θα υπάρχουν νερό και μπανάνες για τους δρομείς και αναμνηστικός πάπυρος -έπαινος συμμετοχής.

Μετά το τέλος του “RODOS NIGHT RUN”, ισχύει η προσφορά της Πιτσαρίας PEPERRONI PIZZA στη Ιξιά επί της λεωφόρου Ρόδου Ιαλυσού, για όλους όσους συμμετέχουν, αθλητές και μη από τις 20.00 και έως αργά PIZZA AFTER RUN PARTY, 8 euro το άτομο. Η πιτσαρία ανήκει σε διακεκριμένο τριαθλητή του Απόλλωνα Ρόδου. Θα υπάρχει επίσης μουσική, πίτσα και άφθονη μπύρα.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.
ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ !!, ΣΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ!!!