Ελευθερία Φτακλάκη: «The game is over…»

Με αφορμή τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις, η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΚΙΝ.ΑΛ., Ελευθερία-Παρασκευή Φτακλάκη, δήλωσε τα εξής:

«Όλα αυτά που ζούμε με βασικό «ενορχηστρωτή» μίας κακόγουστης φαρσοκωμωδίας τον “μοιραίο” Πρωθυπουργό, έχουν μία και μόνο στόχευση: Να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών με «à la Carte» πλειοψηφίες. Ένα αλισβερίσι με βουλευτές «τσόντες» όπου μέσα από μια πολιτική “συναλλαγή” στηρίζουν την κυβέρνηση μειοψηφίας – των 145 βουλευτών- του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως έχει επισημάνει το ΚΙΝ.ΑΛ. για τη Συμφωνία των Πρεσπών, πρόκειται για μια κακή συμφωνία, που αντί να λύσει τα παλιά προβλήματα ανοίγει και νέα. Η ζημιά έγινε και με μπαλώματα δε μαζεύεται. Οι προτάσεις συνταγματικών-ερμηνευτικών διευκρινίσεων αποτελούν απόδειξη πως πάσχει και πως θα δημιουργήσει ποικίλα προβλήματα στη χώρα μας αν τελικά ολοκληρωθούν η κύρωση και η επικύρωσή της.

Είναι απαράδεκτο αυτό που βιώνουμε αυτή τη χρονική περίοδο μια περίοδο που συνδέεται με κρίσιμα Εθνικά θέματα και ζητήματα Δημοκρατίας, όπου οι δύο πρώην Κυβερνητικοί εταίροι μετά το “βελούδινο” διαζύγιό τους, συν-διαμορφώνουν μια κυβερνητική πλειοψηφία με ετερόκλητη σύνθεση προκειμένου να συνεχιστεί το μεγάλο έγκλημα  και να ψηφιστεί η  Συμφωνία των Πρεσπών.

Όμως η  εποχή δεν προσφέρεται για άλλα πειράματα και πολιτικά παιχνίδια…
Η λύση στην πολιτική παρακμή είναι μία: ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ!
Το Κίνημα Αλλαγής, η Πρόεδρός του Φώφη Γεννηματά, ζητά καθαρή εντολή γιατί η  Ελλάδα δεν έχει άλλο περιθώριο για πειράματα. The game is over!