Γιορτή για όσους αγαπούν τη Ρόδο

Όλοι εκείνοι που αγαπούν τη Ρόδο είναι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση που διοργανώνουν τα «ελάφια» την Κυριακή στην αίθουσα του Ροδινιού, για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και να ανταλλάξουν ευχές για ένα δημιουργικό και γεμάτο επιτυχίες 2019. Η αυλαία της γιορτής θα ανοίξει στις 6 το απόγευμα και στο περιθώριό της θα τιμηθούν πρόσωπα που έχουν προσφέρει στον σύλλογο.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε:

«Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλεί όλους τους φίλους των «ελαφιών» στη γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία θα γίνει στις 6:30 το απόγευμα της Κυριακής στην αίθουσα του Ροδινιού.

Ο σύλλογος χάραξε φέτος μία νέα πορεία προς τη δικαίωση των προσδοκιών που ορίζει ο μισός αιώνας της ύπαρξής του και μπαίνει στο 2019 με πείσμα, αποφασιστικότητα και εμπνεόμενος από την ιστορία του, η οποία γράφτηκε από σπουδαίες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου και της τοπικής κοινωνίας.

Αμέτρητοι ήταν οι άνθρωποι που υπηρέτησαν και συνεχίζουν να υπηρετούν την ιδέα της Ρόδου και κάποιοι εξ αυτών θα βραβευτούν στην εκδήλωση της Κυριακής.  Είναι ο Γιάννης Εγγλέζος, ο Γιάννης Δικονικολάου, ο Μίμης Δοξάκης, ο Γιάννης Ριζόπουλος, ο Σερχάν Τοπάλογλου, ο Γιώργος Κλαδάς, ο Παναγιώτης Ταρατίτας, ο γιατρός Νικόλαος Άντερσεν και ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος.

 Σας περιμένουμε όλους!»