Πρώτα η δύσκολη δουλειά, μετά η διασκέδαση στον Άρη

Με την προσδοκία να φτιάξει τη διάθεση των φίλων του ενόψει της χοροεσπερίδας που θα ακολουθήσει, θα μπει σήμερα ο Άρης στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Κατταβιά.

Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» ολοκληρώθηκε χθες, τα προβλήματα παραμένουν πολλά, ωστόσο ο Γιώργος Σάββενας είναι βέβαιος πως όσοι του απέμειναν για να στηριχθεί, θα καταθέσουν και την ψυχή τους.

Ο τεχνικός των Αρχαγγελιτών δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Γκίκα, Κοντόγιαννο, Κατσούλη, Σακελλάρη και Βαρέλη, όπως και τον Καλοπήτα, ο οποίος θα εκτίσει σήμερα την ποινή της μίας αγωνιστικής αποκλεισμού που του επιβλήθηκε για την αποβολή του από το παιχνίδι με τον Ηρακλή στα Μαριτσά.

Πρόκειται αναμφίβολα για μία δύσκολη κατάσταση, στην οποία όμως οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν άλλη επιλογή από το να προσαρμοστούν. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ιανουάριος θα κυλήσει χωρίς μεταγραφές και ο Άρης θα πορευτεί στη συνέχεια της σεζόν με το σημερινό του ρόστερ, προς όφελος των νεαρών της ομάδας, οι οποίοι θα πυκνώσουν την παρουσία τους στα παιχνίδια του δεύτερου γύρου.

Ραντεβού στα Κολύμπια

Σήμερα στις 9 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων «Σάββας» στα Κολύμπια θα ξεκινήσει η χοροεσπερίδα του Άρη, στο περιθώριο της οποίας θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου.

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Αρχαγγέλου θα διασκεδάσουν με τους καλλιτέχνες Χριστίνα Κόζα και Γιάννη Κλαδάκη και καλούν όλο τον κόσμο να μπει στην παρέα τους.

Η τιμή της εισόδου καθορίστηκε στα 20 ευρώ και περιλαμβάνει ένα πλήρες μενού με απεριόριστο ποτό.