«Πληγωμένος» στον Πύργο ο Φοίβος

«Όπου φτωχός κι η μοίρα του….». Κάτι τέτοιο ισχύει και για την ομάδα της Κρεμαστής τις τελευταίες ημέρες.

Δε φτάνει που βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση, μετά και τη ήττα της προηγούμενης Κυριακής από τον Πανμοβριακό, έχει να αντιμετωπίσει και πολλά προβλήματα ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Πανηλειακό.

Ο Σάββας Ορφανίδης δε θα πάρει μαζί του στον Πύργο τους τραυματίες, Τόλη Παϊζάνο (γόνατο) και Νίκο Αρφαρά (λαγονοψοΐτη), καθώς και τον στρατευμένο Γεώργιο Λαό που δεν μπορεί να πάρει άδεια από τη μονάδα του. Επίσης προέκυψε ξαφνικό θέμα με τον Σταμάτη Χατζησάββα, που ζήτησε να λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Κρεμαστής. Το θέμα χειρίζεται η διοίκηση και αναλόγως αναμένεται να αποφασίσει. Το σίγουρο είναι πως μέχρι στιγμής δεν υπολογίζεται για το αυριανό παιχνίδι.

Τουλάχιστον ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» θα έχει στη διάθεσή του τους νεαποκτηθένετες με δανεισμό από τον Ιάλυσο, Λαμίν, Αρέτογλου και Μαντικό και ίσως χρησιμοποιήσει κάποιον απ’ αυτούς στο αρχικό σχήμα της αυριανής αναμέτρησης.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση ενόψει Πανηλειακού και αύριο το πρωί η αποστολή της ομάδας θα ταξιδέψει αεροπορικώς για Αθήνα κι από εκεί οδικώς για Πύργο. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 13.30 κι αμέσως μετά το τέλος του, θα ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής, που θα γίνει με παρόμοια τρόπο.