Προετοιμάζεται  η εκδήλωση “αφιέρωμα”  στον Καζαντζίδη

Πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση του προέδρου της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου κ. Παναγιώτη Εγγλέζου με τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Πολιτισμού Ν. Δωδεκανήσου κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου με θέματα που αφορούσαν την συνεργασία του αρμόδιου τμήματος της Περιφέρειας με την Ομοσπονδία.

Αποφασίστηκε η άμεση συνάντηση του νέου διοικητικού συμβούλιου της Ομοσπονδίας  με τον κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου και η στήριξη της Ομοσπονδίας στην μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνει η Περιφέρεια «Αφιέρωμα στον Καζαντζίδη» το προσεχές διάστημα.

Επιπρόσθετα, συμφωνήθηκε η καλύτερη οργάνωση των εκδηλώσεων των συλλόγων μελών μας προκειμένου τα αιτήματα προς την Περιφέρεια να εγκρίνονται όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Γνωστοποιείται ότι η ΟΡΘΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  εγκρίσεως των αιτημάτων των συλλόγων μελών μας για τη χρηματοδότηση των δράσεων τους θα είναι η ακόλουθη:

Αρχικά, κάθε ενδιαφερόμενος σύλλογος μέλος της Ομοσπονδίας θα έρχεται σε επαφή με τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Πολιτισμού Ν. Δωδεκανήσου κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου  ώστε να γίνεται ενημέρωση για την δράση και για το τι αιτείται από την Περιφέρεια. Κατόπιν το αίτημα του κάθε συλλόγου θα αποστέλλεται ΜΟΝΟ μέσα από την Ομοσπονδία για την τελική έγκριση.