«Ποδαρικό» με Mini Athletics Games

«Ποδαρικό» με Mini Athletics Games

«Ποδαρικό» με Mini Athletics Games

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 235 ΦΟΡΕΣ

Προχθες το πρωί έγινε στο κλειστό προπονητήριο του Κορακόνερου ο 1ος αγώνας του αναπτυξιακού προγράμματος από την ΕΑΣ Δωδεκανήσου με συμμετοχή παιδιών 9-11 ετών από τις ακαδημίες στίβου των συλλόγων μας

Στο κλειστό προπονητήριο του Κορακόνερου ξεκίνησε προχθες κι επισήμως στα Δωδεκάνησα η χειμερινή περίοδος στο στίβο με τον 1ο αγώνα του αναπτυξιακού προγράμματος των Mini Athletics Games. Στον αγώνα αυτόν της ΕΑΣ συμμετείχαν παιδιά από 9 έως 11 ετών από τις ακαδημίες συλλόγων της Ρόδου και της Πάτμου ώστε να έχουν μια πρώτη επαφή μέσα από ξεχωριστά αγωνίσματα με τον κλασικό αθλητισμό και οι προπονητές να βγάλουν τα συμπεράσματα για την πορεία και την κλίση τους.

Οι μικροί αθλητές και οι αθλήτριες αγωνίστηκαν στο μήκος, το μήκος άνευ φοράς, τη ρίψη μπάλας 1κ., τα 50μ., τα 500μ., τα 200μ. μ’ εμπόδια και τα 8χ50μ. ταχύτητας και εμποδίων.

Τους επόμενους μήνες το πρόγραμμα αυτό θα συνεχιστεί με αγώνες όχι μόνο στη Ρόδο αλλά και στα υπόλοιπα νησιά μας με υποδομές για τη διεξαγωγή τους. Κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ Δωδεκανήσου, Σάββας Διακονικόλας, σε συνεργασία με τους προπονητές των συλλόγων φρόντισαν για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση, την οποία παρακολούθησαν από ειδικό χώρο στο κλειστό και οι γονείς.

Τα παιδιά πάντως έδειξαν ενθουσιασμένα κι ετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στους επόμενους αγώνες ώστε να είναι σε θέση με το που μπουν στις αγωνιστικές κατηγορίες, να έχουν παρουσία στα διασυλλογικά και τα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης