Υπάρχει κανένας να ντραπεί;

Υπάρχει κανένας να ντραπεί;

Υπάρχει κανένας να ντραπεί;

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 789 ΦΟΡΕΣ

Τριτοκοσμικές συνθήκες συνάντησε προχθες ο Ηρακλής Μαριτσών στο γήπεδο Ζηπαρίου. Στο ύπαιθρο έκαναν οι ποδοσφαιριστές τόσο τη φυσική ανάγκη τους, όσο και το μπάνιο τους μετά το παιχνίδι με την ΑΕ Κω

Θα μπορούσε να είναι σκηνή από άσκηση ειδικών δυνάμεων ή από κατασκήνωση στη μέση του πουθενά. Μόνο που οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Μαριτσών ούτε τους… καταδρομείς είχαν την όρεξη να παραστήσουν, ούτε για να γνωρίσουν την άγρια φύση ταξίδεψαν στην Κω. Να δώσουν επίσημο αγώνα πρωταθλήματος πήγαν στο γήπεδο του Ζηπαρίου, με την προσδοκία να τους προσφερθούν οι αυτονόητες, στοιχειώδεις ανέσεις.

Όπως καταγγέλλουν οι «ροπαλοφόροι», οι συνθήκες που βρήκαν ήταν άθλιες.

Τη φυσική ανάγκη τους αναγκάστηκαν να την κάνουν στο ύπαιθρο, καθώς τουαλέτες δεν υπήρχαν, ενώ μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕ Κω, υποχρεώθηκαν να κάνουν το μπάνιο τους έξω, μέσα στο κρύο, χρησιμοποιώντας παγωμένο νερό από την εξωτερική βρύση, διότι πολύ απλά, για ντους και ζεστό νερό, ούτε λόγος.

Το χθεσινό παιχνίδι ορίστηκε στο γήπεδο Ζηπαρίου λόγω των έργων συντήρησης στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα και στο γήπεδο Πυλίου, με τους ανθρώπους του Ηρακλή να διευκρινίζουν πως δεν έχουν το παραμικρό παράπονο από την ΑΕ Κω. Με όσους επιτρέπουν να αντιμετωπίζονται οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές με όρους της δεκαετίας του ‘50 τα έχουν και είναι απορίας άξιο, πώς στο συγκεκριμένο γήπεδο δόθηκε άδεια να φιλοξενεί επίσημους αγώνες.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους