«Κλώτσησε» τη νίκη το Ροδίων Άθλησις

«Κλώτσησε» τη νίκη το Ροδίων Άθλησις

«Κλώτσησε» τη νίκη το Ροδίων Άθλησις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 179 ΦΟΡΕΣ

Προηγήθηκε με 2-0 αλλά ο Πανιώνιος με αντεπίθεση διαρκείας κέρδισε το ματς με 2-3 σετ

Έσπασαν καρδιές στις εγκαταστάσεις του «Ροδίων Παιδεία», αλλά αυτή τη φορά το ποθούμενο αποτέλεσμα για το «Ροδίων Αθλησις» δεν ήρθε.

Ο Πανιώνιος ήταν ο μεγάλος νικητής ενός παιχνιδιού, που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Ροδίτικη ομάδα, αλλά οι «κυανέρυθροι» με διαρκή αντεπίθεση «γύρισαν» το ματς, το κέρδισαν με 3-2 κι έφυγαν με δυο πολύτιμους βαθμούς από το νησί μας, αφήνοντας στο «Ροδίων» τον ένα και τον Αλέξη Καμπερίδη στο ντεμπούτο του να μην μπορεί να πανηγυρίσει.

Στο α΄ σετ το «Ροδίων» μπήκε από το ξεκίνημα του σετ μπροστά στο σκορ, απέχοντας από τον Πανιώνιο 3 ή και 4 πόντους. Τελικά οι παίκτες του Καμπερίδη το πήραν με 25-21.

Στο β΄ σετ η Ροδίτικη ομάδα προηγήθηκε με 7-4. Ο Πανιώνιος ισοφάρισε και πέρασε μπροστά στο σκορ. Οι παίκτες της ομάδας της πόλης μας, δεν άφησαν τη διαφορά να ανοίξει. Πέρασαν μπροστά με 20-18 και στη συνέχεια το πήραν με 25-21.

Το «Ροδίων» χαλάρωσε στο γ΄ σετ κι ο Πανιώνιος προηγήθηκε 6-10. Η κατάσταση ξέφυγε και πήγε στο 10-20. Τελικά ο Πανιώνιος επικράτησε με 15-25 και ξαναμπήκε στο παιχνίδι.

Ίδια κατάσταση και στο δ΄ σετ, με τη Ροδίτικη ομάδα να κάνει λάθη. Το «Ροδίων» προηγήθηκε με 17-15 και το ματς πήγε στο 20-20. Στη συνέχεια το σετ πήγαινε πόντο πόντο, ώσπου στο τέλος το πήρε ο Πανιώνιος με 25-27, ισοφαρίζοντας σε 2-2 τα σετ.

Το τάι μπρέικ ξεκίνησε με νεύρα. Οι διαμαρτυρίες έφεραν κόκκινη στον Σαρικεΐσογλου και κίτρινη στον Ηλία και τον Πανιώνιο να παίρνει κεφάλι με 2-0. Το «Ροδίων το «γύρισε» σε 5-4 και 7-5. Ο Πανιώνιος ισοφάρισε σε 7-7 και προηγήθηκε μάλιστα 7-8. Το «Ροδίων» ξαναπέρασε μπροστά με 13-12, αλλά ο Πανιώνιος πέρασε ξανά μπροστά στο σκορ κι ένας άσσος του Κούνα του έδωσε τη νίκη στο τάι μπρέικ με 13-15 και στο παιχνίδι με 2-3

Τα σετ: 25-21 σε 22΄, 25-21 σε 25΄, 15-25 σε 24΄, 25-27 σε 27΄ και 13-15 σε 22΄.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Νικολόπουλος, Σταματίου, Παπαδούλη, Παπαβασιλείου.

Οι ομάδες:
Ροδίων Άθλησις: Μακρής, Σαρικεΐσογλου, Παππάς., Κοκολάκης, Σακόγλου, Οικονόμου, Ποτολίδης, Προδρομίδης, Αρβανίτης, Ηλίας, Μοσχούς, Καφαντάρης.
Πανιώνιος: Καρακίτσος, Μαυραγάνης, Μπεκιάρης, Παντελούκας, Μουρούτης, Κούνας, Κωσταντινίδης, Κυριακόπουλος, Κουφόπουλος, Βλαβιανός, Δημόπουλος.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Πιθανό να ανέβει και τρίτη ομάδα

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ