Απόλλων Καλυθιών: Το πήρε προσωπικά ο Χατζηκοσμάς…

Απόλλων Καλυθιών: Το πήρε προσωπικά ο Χατζηκοσμάς…

Απόλλων Καλυθιών: Το πήρε προσωπικά ο Χατζηκοσμάς…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 186 ΦΟΡΕΣ

Πέτυχε χατ-τρικ χθες και έδωσε τη νίκη (3-0) χθες στην ομάδα του με αντίπαλο τον ουραγό Διαγόρα Βατίου

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε ο Απόλλων προχθές στις Καλυθιές όπου αντιμετώπισε τον Διαγόρα Βατίου. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι από την αρχή στο παιχνίδι, κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 5’ με πλασέ του Χατζηκοσμά από το ύψος της περιοχής.

Οι Βατενοί ωστόσο διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Σταμάτη Αντωνά θεωρώντας πως ο σκόρερ βρήκε πριν το πλασέ την μπάλα με το χέρι.

Ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Απόλλων έβαλε τις βάσεις πια για τη νίκη ύστερα από το συνδυασμό Καντιμοίρη-Μπαϊρακτάρη που είχε ως αποτέλεσμα να πάρει την μπάλα ξανά ο Χατζηκοσμάς και να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πια τίποτε να χάσουν και βγήκαν μπροστά, απειλώντας αρχικώς με το σουτ του Λαζίδη στο 52’ που έφυγε ψηλά άουτ και του Πλαγγέντη στο 58’ από το σημείο του πέναλτι, για να περάσει κι αυτό ανεκμετάλλευτο.

Αφού πέρασαν δέκα λεπτά, ο Απόλλωνας έκανε τρία τα τέρματά του με σουτ του Διακουράκη που βρήκε σε πόδια αμυνόμενων, φτάνοντας η μπάλα στον Χατζηκοσμά ο οποίος με κοντινή κεφαλιά την έσπρωξε στα δίχτυα. Η αντίδραση για το Βάτι ήρθε στο 75’ όταν ο Παπουρδάνος τροφοδότησε τον Καλημέρη κι αυτός πλάσαρε, όμως ο Κουφάλης έδιωξε εντυπωσιακά.

Στο 83’ ο Απόλλων είχε τη δική του ευκαιρία αφού ο Μίσκου πέρασε όποιον προσπάθησε να τον μαρκάρει και πλάσαρε λίγο άουτ.

Με αυτό το 3-0 ο Απόλλων παραμένει στην 3η θέση της βαθμολογίας ενώ οι Βατενοί είναι στην τελευταία.
Διαιτητής ήταν ο Σταμάτης Αντωνάς με βοηθούς τους Κάζα και Λυριστή.

Απόλλων: Κουφάλης, Διακουράκης, Κίτσος (60’ Παγκράτης), Σαββούλης Α., Φλεβάρης Γεωργιάδης (60’ Πέπα Ο.), Θεοδοσίου, Πέπα Γ. (68’ Φυλακούρης), Χατζηκοσμάς, Μπαϊρακτάρης, Καντιμοίρης (70’ Μίσκου).

Διαγόρας Βατίου: Δαρζέντας, Ζερβός, Καραγιάννης (55’ Καλημέρης), Αδάμος, Έλληνας, Παναγιωτόπουλος, Πλαγγέντης (81’ Θεοδώρου), Λαζίδης, Πουλάι, (76’ Βογιατζής), Πόλο (57’ Παπουρδάνος).

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους