Πιο ουσιαστικός ο Αστέρας Παστίδας πήρε τη νίκη

Πιο ουσιαστικός ο Αστέρας Παστίδας πήρε τη νίκη

Πιο ουσιαστικός ο Αστέρας Παστίδας πήρε τη νίκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 139 ΦΟΡΕΣ

Σ’ ένα παιχνίδι που είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι, οι Παστιδενοί επικράτησαν του Ευκλή με 1-0

Ένα πραγματικό ντέρμπι παρακολούθησαν προχθές όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο Παστίδας, με τον Αστέρα να παίρνει τελικά τη νίκη με 1-0, απέναντι στον Ευκλή.

Μ’ αυτή τη νίκη οι γηπεδούχοι συνεχίζουν το «κυνήγι» της 1ης θέσης στο Β’ όμιλο της Β΄κατηγορίας, σε αντίθεση με τους Σορωνιάτες που ουσιαστικά τέθηκαν εκτός τροχιάς πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να «μάχονται» με πάθος για τη νίκη. Όμως αυτοί που είχαν τις πιο σημαντικές ευκαιρίες ήταν οι γηπεδούχοι. Μάλιστα μόλις στο 5ο λεπτό ο Τομάζος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία από κοντά να βάλει τον Αστέρα μπροστά στο σκορ, καθώς το πλασέ του δεν το έπιασε όπως θα ήθελε.

Η δεύτερη σημαντική ευκαιρία σημειώθηκε στο 39’, αυτή τη φορά για τους φιλοξενούμενους, όταν γυριστό σουτ του Σιαναβέλη μέσα από την περιοχή, πέρασε λιγο πάνω από τα δοκάρια.

Ωστόσο οι παίκτες του Χρυσόστομου Χάσταλη, κατάφεραν στο 42’ να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. όταν προσπάθεια και σέντρα σουτ του Πολυχρόνη από δεξιά, απέκρουσε ασταθώς ο Μαριεττής με τη μπάλα να φτάνει στο δεύτερο δοκάρι, όπου εκεί ο Λιαμής με διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-0.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι δύο λεπτά αργότερα είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά ο Αυγενικού από καλή θέση δεν εκμεταλεύθηκε τη σέντρα έπειτα από φάουλ του Αλιάι από αριστερά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα συνεχίστηκε να είναι γρήγορος.

Στο 52’ ο Ευκλής είχε την ευκαρία να ισοφαρίσει, όταν ο Κρομμύδας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, αλλά ο Κουντουράκης δε σημάδεψε καλά, στέλνοντας με κεφαλιά τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Όμως τη μεγάλη ευκαιρία την είχαν και πάλι οι «πράσινοι» όταν ο ωραία κάθετη πάσα του Αλιάι έβγαλε μόνο του τον Τομάζο, που όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Μαριεττή.

Μέχρι το τέλος δε σημειώθηκε κάποια άλλη σημαντική φάση, πλην δυο περιπτώσεων που διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι. Στο 69’ μετά από σέντρα η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Μαριεττή και ο Καλαγρής την έστειλε στα δίχτυα, αλλά σημειώθηκε σε θέση οφσάιντ και στο 72’ έπειτα από σέντρα του Πολυχρόνη, η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό, ζητώντας πέναλτι για χέρι.


Διαιτητής ήταν ο Μανώλης παπαγιαννίδης με βοηθούς τους Καλκαβούρα, Κωτσόπουλο.

Οι συνθέσεις:
Αστέρας: Μακαρούνας, Γιαννακόπουλος, Καρύδης, Καλαγρής, Κορκίδας, Μωυσάκος (65’ Λεωνίδου), Λιαμής (79’ Αντικάι), Αυγενικού, Τομάζος (85’ Κόρα), Αλιάι, Πολυχρόνης (73’ Στάππας).
Ευκλής: Μαριεττής, Φλάγκος, Κουλουμπράκης, Σχοινάκης, Ουγκανίκ, Κρομμύδας (68’ Αγγελής), Σιαναβέλης, Θεοδοσίου, Κουντουράκης,Καρπάτσης (59’ Χειμωνέττος), Χατζηκαλημέρης (74’ λ.τ. Πατάκας).

Διαβάστε ακόμη

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ