Την… πάτησε στις καθυστερήσεις ο Δαμάγητος

Σημαντικό έδαφος στη διεκδίκηση της πρωτιάς και της ανόδου στην Α’ κατηγορία έχασε χθες ο Δαμάγητος αφού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τήλου εκτός έδρας.

Σ’ ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, δεν μπόρεσαν να θέσουν τις βάσεις για μια σημαντική νίκη νωρίς με την κατάλληλη διαφορά στο σκορ και το… πλήρωσαν στα τελευταία λεπτά.

Ο Δαμάγητος πάντως πήρε κεφάλι στο σκορ στο 74’ με το εύστοχο απευθείας φάουλ του Αξιώτη, ενώ σε μια από τις φάσεις διεκδίκησης της μπάλας στο 85’, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Μανώλης Καμπούρης, συγκρούστηκε με τον Ηρακλή Σακελλάρη με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι για δέκα λεπτά και να γίνει αναγκαστική αλλαγή παίρνοντας τη θέση του κάτω από τα δοκάρια ο Μάτσης.

Με το ξεκίνημα του αγώνα κι αφού πέρασαν πέντε λεπτά, ο Τσιβερδής έβγαλε για τον Ηρακλή Σακελλάρη που πλάσαρε κι έκανε το 1-1, στερώντας τη νίκη από τον Δαμάγητο.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής των γηπεδούχων, Μερκούρης Μόσχου, θέλησε να κάνει την «Ροδιακή» την ακόλουθη δήλωση: «Ως σύλλογος σπανίως θα βγάλουμε κάποια ανακοίνωση ή θ’ ασχοληθούμε με τη διαιτησία για να σχολιάσουμε το έργο της. Αυτή όμως του Αναστασίου Γιαννουκά και των βοηθών του Κόττορου και Μαυρουδή αξίζει συγχαρητήρια. Σίγουρα τέτοιες διαιτησίες κοσμούν το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.»

Τήλος: Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Χαραλαμπάκης (55’ Αγγελίδης), Σακελλάρης Κυρ., Κότσι (90’ Σακελλάρης Κων.), Χριστοφής, Φυλακούρης (83’ Τσιβερδής), Σακελλάρης Η., Μόσχου, Αγκόλι, Οικονόμου.

Δαμάγητος: Καμπούρης Ε. (85’ λτ. Μάτσης Π.), Σαπαλίδης, Καψαλάκης, Γουμαράς, Γρηγοριάδης, Αξιώτης, Λαθούρης, Μοσκιού, Καμπούρης Π. (70’ Σταυλάς, 80’ Καρτάλης), Μάτσης Α., Τόμπσον.