Πολλά παιδιά στη συγκεντρωτική των παμπαίδων στα Δωδεκάνησα!

Συγκεντρωτική προπόνηση των καλύτερων παμπαίδων της κατηγορίας βόλεϊ  στη Δωδεκάνησο, έγινε την Κυριακή  στις εγκαταστάσεις του Ροδίων Παιδεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κλήθηκαν και πήραν μέρος και μικρότερης ηλικίας παιδιά στην προπόνηση, που έγινε υπό την επίβλεψη του περιφερειακού-ομοσπονδιακού Απόστολου Ναλμπάντη.

Τα παιδιά υποβλήθηκαν σε ασκήσεις τακτικής και τα περισσότερα ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες της προπόνησης. Στην συγκεντρωτική, πρέπει να σημειωθεί πως πήραν μέρος και παιδιά από τις Αθλοπαιδιές της Κω, που βρέθηκαν στην Ρόδο για αγώνα πρωταθλήματος. 

Όπως έγινε γνωστό, θα ακολουθήσει κι άλλη υπό την επίβλεψη του Απόστολου Ναλμπάντη πολύ σύντομα, προκειμένου να επιλεγούν οι καλύτεροι και να τεθούν στα υπ όψιν των προπονητών των εθνικών κλιμακίων  

Η ΕΟΠΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ
Με αφορμή την παρουσία της Εθνικής Παγκορασίδων τις μέρες των εορτών, στην Τοπική Επιτροπή εστάλη από την Ομοσπονδία η ακόλουθη ευχαριστήρια επιστολή. 

«Αγαπητοί συνεργάτες 
Εκ μέρους του Προέδρου και των μελών του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την βοήθεια που προσφέρατε στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Παγκορασίδων στη Ρόδο. Η στήριξη που προσφέρετε πάντα στις ομάδες μας και για το άθλημα που όλοι αγαπούμε είναι πολύτιμη. 

Με εκτίμηση 
Ο πρόεδρος 
Γιώργος Καραμπέτσος                                                            
Ο γεν. Γραμματέας 
Νεκτάριος Χαλβατζής»