Ιάλυσος: Με νίκη … αγκαλιάζει τίτλο!

Η καλή εμφάνιση αλλά και η νίκη επί του Παναιγιάλειου με 3-0, δυνάμωσε ακόμα περισσότερο, τις βάσεις παραμονής μέχρι τέλους του Ιάλυσου στην πρώτη θέση.

Οι «ερυθροκίτρινοι» προβάλουν πια σαν το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση της  και πάνε στο ντέρμπι της Κυριακής, με τον αέρα του πρωτοπόρου αλλά και της διαφοράς των έξι βαθμών από τον αντίπαλο τους Διαγόρα.

Αν νικήσουν στο ντέρμπι, η διαφορά «ξεφεύγει» στους εννέα και τα πράγματα ξεκινούν να ξεκαθαρίζουν, σε ό,τι αφορά την κορυφή του 6ου Ομίλου.

Επειδή στο ποδόσφαιρο όμως παίζουν τρία αποτελέσματα, με ισοπαλία στο ντέρμπι, ο Ιάλυσος και πάλι κρατάει σταθερά την πρώτη θέση, έχοντας μάλιστα διαφορά έξι βαθμών –όσους και τώρα- από τον δεύτερο της βαθμολογίας.

Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται για ήττα στην Ιαλυσό, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση ο Διαγόρας ξαναμπαίνει στο παιχνίδι, αλλά και πάλι θα είναι στους τρεις βαθμούς πίσω από την ομάδα του Ιάλυσου.

ΜΕ ΤΣΟΥΠΡΟ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
Οι «ερυθροκίτρινοι» πραγματοποίησαν χθες  προπόνηση σε δυο γκρουπ. Εκείνοι που αγωνίσθηκαν ακολούθησαν πιο χαλαρούς ρυθμούς, ενώ εκείνοι που δεν έπαιξαν προπονήθηκαν κανονικά.

Στο ντέρμπι της Κυριακής, ο Σάκης Παπαβασιλείου, θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, καθώς εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με τον Παναιγιαλειο ο Τσούπρος και θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στην ενδεκάδα του παιχνιδιού.

Μοναδικός απών από την μάχη της Κυριακής θα είναι ο Μισέλ ο οποίος απουσιάζει στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Λογικά η προετοιμασία του Ιάλυσου για το ντέρμπι μπαίνει από σήμερα σε πιο εντατικούς  ρυθμούς.

Ο ΙΑΛΥΣΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ
Ο Ιάλυσος τίμησε ακόμα ένα υποστηρικτή του, τον Κώστα Διάκου,  αναφέροντας σε ανακοίνωσή του τα εξής:
 «Ο πρόεδρος κ. Χατζηνικήτας και το δ.σ. του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ευχαριστούν θερμά τον επιχειρηματία κ. Διάκου Κώστα για το υπέροχο γεύμα που παρέθεσε στην ομάδα μας.

Για ακόμα μία φορά ο κ. Διάκου απέδειξε την αγάπη του για τον αθλητισμό και τον ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟ φιλοξενώντας μας στον μοναδικό χώρο του Casa Italia στην οδό Φερενίκης της Ιαλυσού, όπου είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις υπέροχες γεύσεις που δημιούργησαν οι σεφ του εστιατορίου.»