Με «καπαρωμένη» τη δεύτερη θέση ο Διαγόρας!

Ήταν μια νίκη που ήρθε χωρίς πολλούς βασικούς του παίκτες. Η αλήθεια είναι ό,τι όλα από τα νέα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν από τον Πέτρο Ρουτζιέρη, στο ρίσκο που πήρε για τον αγώνα αυτό, τα πήγαν πολύ καλά. Ο γηραιός κέρδισε με 1-0 τον Αχαρναϊκό και αφοσιώνεται από σήμερα στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τον Ιάλυσο.

Οι «κυανέρυθροι» έχουν «καπαρωμένη» την δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς βρίσκονται οκτώ βαθμούς μπροστά από τον Παμβουπρασιακό και δεν συντρέχει για την θέση αυτή λόγος ανησυχίας. Συνεπώς τον ενδιαφέρει πλέον και η πρώτη θέση και μπαίνει στην διεκδίκηση της, αν φυσικά κερδίσει στο ματς του «Οικονομίδειου» τον Ιάλυσο. Οι δυσκολίες είναι δεδομένες ,αλλά στο ποδόσφαιρο  δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει σε ένα παιχνίδι.

ΕΚΤΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗΣ
Στο παιχνίδι αυτό θα μείνει εκτός αγώνα μόνο ο Ευαγγελιδάκης, καθώς οφείλει ακόμα τρεις αγωνιστικές ποινής. Ο νεαρός ακραίος οπισθοφύλακας, θα απουσιάσει ακόμα πλην του ντέρμπι, στα παιχνίδια με Άρη Αρχαγγέλου για το Κύπελλο Δωδεκανήσου και με Διαγόρα Βρχανέϊκων για το πρωτάθλημα.

Αντίθετα με τον Ευαγγελιδάκη, επανέρχονται στην ομάδα αφού εξέτισαν την ποινή τους οι Προβατίδης, Μπαξεβάνος Χατζησάββας .
Παράλληλα όπως έγινε γνωστό, σχετικά θα είναι σήμερα έτοιμα τα δελτία των Βέρτζου και Χιντζίδη. Ο Διαγόρας συγκριτικά με το ματς με τον Αχαρναϊκό, είναι πολύ πιθανόν να είναι «αλλαγμένος» κατά έξι ενδέκατα.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα είναι στην διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη για τον αγώνα αυτό, στον οποίο στόχος είναι η νίκη. Χθες οι «κυανέρυθροι» είχαν ρεπό και θα μπουν σε εντατική προετοιμασία για το ντέρμπι από σήμερα.

ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ;
Χθες πάντως έγινε γνωστό, πως είναι πολύ πιθανόν να κάνει ακόμα μια μεταγραφή ο Διαγόρας στην μεσαία γραμμή, με παίκτη που ενδεχομένως να αποτελέσει έκπληξη. Ο γηραιός περίμενε χθες απαντήσεις από τον παίκτη και τον μάνατζερ του. Είναι πολύ πιθανόν πάντως, να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην μέρα για το θέμα αυτό.

ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟ ΠΑΝΟ
Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας από την πλευρά του Διαγόρα, παρουσιάσθηκε στον αγωνιστικό χώρο ένα πανό που έγραφε πώς Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
Μάλιστα πίσω από αυτό το πανό και λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας στο Δημ. Στάδιο με τον Αχαρναϊκό , οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων, φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι και καταχειροκροτήθηκαν.