Πάει να τριτώσει το κακό με τη θέση του προπονητή στον Κολοσσό

Όσοι φίλοι του Κολοσσού είναι από τριάντα ετών και πάνω, θα θυμούνται τι συνέβη την πρώτη χρονιά της ομάδας στην (τότε) Α1 και πώς έπεσε «αύτανδρη», με τρεις διαφορετικούς προπονητές να κάθονται στον πάγκο και καμιά δεκαριά ξένους και κοινοτικούς ν’ αντικαθιστούν ο ένας τον άλλο στο ρόστερ.

Το μπάτζετ είχε εκτοξευτεί στα ύψη (αν και τότε ήταν οι εποχές των παχιών αγελάδων…) και παρ’ όλα αυτά η ομάδα έπεσε στην Α2.

Το ίδιο μοτίβο φαίνεται πως ακολουθείται και φέτος, με τη μόνη και βασική διαφορά ότι πριν δεκατρία χρόνια η ομάδα ήταν άπειρη και οι παράγοντες μπορούσαν να επικαλεστούν ότι δεν ήξεραν την κατηγορία και τις δυσκολίες ή δεν είχαν τις απαραίτητες γνωριμίες.

Ο Κολοσσός πάει ολοταχώς για νέα αλλαγή προπονητή. Στον Κώστα Φλεβαράκη δεν θα δοθεί πίστωση χρόνου, όση είχε τουλάχιστον ο Νίκος Βετούλας, αφού τα περιθώρια ολοένα και στενεύουν. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο έμπειρος τεχνικός είχε να διαχειριστεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και τα αποτελέσματα ήταν λίγο ως πολύ αναμενόμενα.

Ορισμένοι, από την άλλη πλευρά, κάνουν λόγο για πτώση της εν συνόλω απόδοσης της ομάδας και χρεώνουν στον Φλεβαράκη επιλογές παικτών που δεν έχουν δικαιολογήσει τα λεφτά τους.

Στο όχι και τόσο θερμό κλίμα που επικρατούσε εδώ και κάποιες μέρες γύρω από τον 50χρονο προπονητή έπαιξε ρόλο και το επεισόδιο που διαδραματίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μία διαφωνία σε υψηλούς τόνους με σημαντικό στέλεχος της ΚΑΕ, που ήταν αντίθετο με όσα είπε ο κόουτς περί διαιτησίας στη συνέντευξη Τύπου.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε μετά το παιχνίδι με τον Προμηθέα και παραμονές του «τελικού» με τον Χολαργό και ο Φλεβαράκης «βλέπει» την έξοδο πριν καν συμπληρώσει δύο μήνες στην τεχνική ηγεσία των Ροδιτών.

Φαίνεται πως πρόκειται για ειλημμένη απόφαση των διοικούντων καθώς πληροφορίες ανέφεραν πως κινούνται ήδη οι διαδικασίες για την εξεύρεση του αντικαταστάτη, με τα πρώτα ονόματα που βγήκαν στην επιφάνεια να είναι εκείνα των Βασίλη Φραγκιά, Βαγγέλη Αγγέλου αλλά και του επί σειρά ετών συνεργάτη του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστου Παππά.