Άρης σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

«Και μη χειρότερα», έλεγαν το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι του Άρη μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς βασικών στελεχών της ομάδας, που την αποδεκάτισαν και να που τα χειρότερα ήρθαν και μάλιστα από του πουθενά. 

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με την πρωτοπόρο Ρόδο σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης, καθώς στους τραυματίες Δημήτρη Γκίκα, Γιώργο Κοντόγιαννο, Χάρη Κατσούλη, Μιχάλη Βαρέλη και Στέλιο Σακελλάρη, το πρόσφατο ματς με την Κατταβιά πρόσθεσε τους Παναγιώτη Πομπού, Κώστα Μάλλιο και Νίκο Κρεκούκια.  

Οι πρώτοι δύο είδαν, λίγα λεπτά πριν από τη λήξη, την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Αλέξανδρου  Σπάρταλη και ειδικά ο Πομπού κινδυνεύει με «καμπάνα» πολλών αγωνιστικών, καθώς το Φύλλο Αγώνα είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό.  Με μία αναμένεται να τιμωρηθεί ο Μάλλιος, ενώ ο Κρεκούκιας υπέστη τράβηγμα και ουδείς γνωρίζει πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει. 

Ο Άρης έχει να διαχειριστεί μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση και οι τελευταίες εξελίξεις υποχρέωσαν τη διοίκησή του να αναθεωρήσει τις αποφάσεις της για τα μεταγραφικά. 

Η ενίσχυση του ρόστερ με τουλάχιστον δύο τρεις ποδοσφαιριστές θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και όπως έγινε γνωστό χθες το βράδυ, ο πρώτος έχει ήδη βρεθεί.   Πρόκειται για τον 16χρονο Πρόδρομο Μουστάκα από τον Ηρακλή Λάρδου, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ χαφ.