Ροδίων Άθλησις: Απαραίτητη η νίκη στην Καλαμάτα

Ασφαλώς ήταν ανέλπιστο το αποτέλεσμα κόντρα στον Πανιώνιο και αυτό είναι που αναγκάζει τους ανθρώπους του «Ροδίων Αθλησις», να μπουν στην διαδικασία να αλλάξουν στόχους, εξαιτίας της απόστασης που το χωρίζει πλέον από τον πρωτοπόρο ΟΦΗ, που είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί.

Ήταν ένα ματς που μπορούσε να το πάρει «χαλαρά», αλλά …στον αθλητισμό και εδικά στο βόλεϊ δεν πρέπει κανείς να χαλαρώνει…

Δυστυχώς αυτό συνέβη στη Ροδίτικη ομάδα κι αν σε αυτό προστεθούν και τα λάθη που πάντα γίνονται, έφεραν την ήττα με 3-2 από τον Πανιώνιο, που με λίγες δυνατότητες  φάνηκε καλή ομάδα από τα λάθη των παικτών του «Ροδίων Αθλησις».

Από ‘δω και πέρα πλέον το «Ροδίων Αθλησις» κοιτάζει να διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού τη δεύτερη θέση, που οδηγεί στους αγώνες μπαράζ.

Ως πρώτος στόχος έχει καθορισθεί η νίκη την προσεχή Κυριακή. Η 11η αγωνιστική φέρνει τους παίκτες στην Καλαμάτα, την Κυριακή στις  14.00 να αντιμετωπίζουν την ομώνυμη τοπική ομάδα.

Το σκορ του αγώνα αυτού, θα παίξει μεγάλο ρόλο στον στόχο που έχει τεθεί από την ομάδα του «Ροδίων Αθλησις», που αρκείται πλέον στα πλεϊ οφ, καθώς εκείνα είναι που θα κρίνουν αν τελικά το «Ροδίων» θα πετύχει τον φετινό του στόχο.

Στον αγωνιστικό τομέα το «Ροδίων» μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, είναι αποφασισμένο να πετύχει τη νίκη και να αλλάξει πρώτα απ’ όλα την ψυχολογία των παικτών για να συμβεί κάτι τέτοιο.