Ξεκινά η οργάνωση για τους αγώνες Tae Kwon Do στη Ρόδο

Το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας το πρωτάθλημα  και το Κύπελλο Δωδεκανήσου του Tae Kwon do από τον Γυμναστικό Αθλητικό  Όμιλο Ρόδου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Tae Kwon do.  

Συνδιοργανωτές και αρωγοί είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου-Αθλητικό Τμήμα και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου, ενώ ήδη ο σύλλογος προετοιμάζεται εντατικά, οργανωτικά και αγωνιστικά και προτίθεται να στείλει, όπως κάθε φορά, προσκλήσεις για συμμετοχή σ’ όλα  τα σωματεία της Δωδεκανήσου που ανήκουν στο δυναμικό της ΕΛ.Ο.Τ.

Πέραν αυτών, την περασμένη Παρασκευή το βράδυ έγινε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πίτα του ΓΑΟ Ρόδου με την παρουσία όλων σχεδόν των αθλητών-αθλητριών, πολλών γονέων, μελών του ΔΣ και του δασκάλου Παύλου Καζαντζόγλου.

Το “παρών” έδωσε επίσης  ο υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος της Περιφέρειας κ. Νίκος Νικολής, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανος Κυριαζής, και ο πρόεδρος του Γ.Α.Ο. κ. Μιχάλης Ερωτόκριτος, οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό μαζί με τον δάσκαλο που ευχαρίστησε τους τοπικούς και αθλητικούς παράγοντες  για τη συνεχή αρωγή και συμπαράστασή τους στις εκδηλώσεις του σωματείου.