Ρόδος: Ελεύθερος με όρους κατηγορούμενος για κλοπές σε καταστήματα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία του ο 25χρονος που κατηγορείται για τις φθορές και τις κλοπές σε συνολικά 8 καταστήματα στην πόλη της Ρόδου.

Σε βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος με αποτέλεσμα χθες το μεσημέρι να προσαχθεί, συνοδευόμενος από τη συνήγορο του κ. Βαλεντίνα Παπαμανώλη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος αρνήθηκε την κατηγορία όπως αυτή του αποδίδεται και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 25χρονος το χρονικό διάστημα από τις 12 έως τις 18 Ιανουαρίου 2019 «άνοιξε» τέσσερα καταστήματα στην Παλιά Πόλη της Ρόδου και άλλα τέσσερα στη πόλη του νησιού.

Μετά από καταγγελίες που έγιναν στις 18 Ιανουαρίου 2019 το βράδυ, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 25χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν περισσότερα από 400 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. Τα χρήματα και το ένα κινητό κατασχέθηκε και αποδόθηκαν στους κατόχους τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συλληφθείς έχει και στο παρελθόν απασχολήσει για παρόμοια υπόθεση.