Στράτος Καρίκης: «Οι παρεμβάσεις μας άρχισαν να ενοχλούν...»

Στράτος Καρίκης:  «Οι παρεμβάσεις μας άρχισαν να ενοχλούν...»

Στράτος Καρίκης: «Οι παρεμβάσεις μας άρχισαν να ενοχλούν...»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 325 ΦΟΡΕΣ

O υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου κ. Στράτος Καρίκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση, σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Έμπωνα και Κρητηνίας:

“Φαίνεται ότι οι παρεμβάσεις μας άρχισαν να ενοχλούν και να προκαλούν “αγανάκτηση”, όπως αναφέρουν τα δύο στελέχη της απερχόμενης δημοτικής αρχής.
Aγανάκτηση όμως για ποιο λόγο; Επειδή ζήτησα ενημέρωση από την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων για για να ξεμπλοκάρει η μεγάλη επένδυση στην περιοχή της Κρητηνίας.

Προφανώς και σύμφωνα με τη δική τους λογική, απαγορεύεται να ενδιαφέρεται οποιοσδήποτε άλλος, εκτός από τους ίδιους. Και μιλάμε για ένα ζήτημα που υπάρχει ταύτιση απόψεων και ομόθυμη συμφωνία για να προχωρήσει η σημαντική αυτή επένδυση για την περιοχή. Πρόκειται για μια ακραία καθεστωτική νοοτροπία.

Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους πολίτες της περιοχής ότι η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων κ. Μιχαηλίδου ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημά μου για ενημέρωση. Και μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση.

Το ζήτημα της υλοποίησης του μεγάλου επενδυτικού σχεδίου στην Άμαρτο δεν προσφέρεται για αντιπαραθέσεις. Σκοπός όλων μας είναι να αρθούν όλα τα εμπόδια και να προχωρήσει η επένδυση. Αυτός είναι ο δικός μου στόχος και δεν θα εμπλακώ σε άγονες αντιπαραθέσεις’’.

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο