Ρόδος: Ο κίνδυνος που «ξορκίζει»  ο Σάκης Δέδες

Φαινομενικά, τα συσσωρευμένα προβλήματα, τα οποία θα ακολουθήσουν τον Άρη στο προσεχές παιχνίδι του Δημοτικού Σταδίου με τη Ρόδο, διευκολύνουν την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, μόνο που αυτή ακριβώς η εκτίμηση είναι που ο Σάκης Δέδες θέλει να κρατήσει μακριά από τα αποδυτήρια της ομάδας του.

 Όχι μόνο γιατί μία ενδεχόμενη υποτίμηση του αντιπάλου μπορεί να έχει οδυνηρές επιπτώσεις (η ιστορία βρίθει παραδειγμάτων), αλλά κι επειδή η όποια χαλαρότητα, ακόμα κι αν στο τέλος οδηγήσει σε μία άνετη νίκη, μπορεί να επιδράσει αρνητικά στον ρυθμό των «ελαφιών» και να τον επιβραδύνει ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

«Κλείστε τα αυτιά σας, μην ασχολείστε με τα προβλήματα του αντιπάλου και επικεντρωθείτε στο πώς θα γίνουμε καλύτεροι. Δεν επιτρέπεται να αψηφίσουμε έναν ιστορικό σύλλογο, η κάθε ομάδα είναι άξια του σεβασμού μας», είναι το καθημερινό μήνυμα του προπονητή της επίδοξης πρωταθλήτριας προς τους ποδοσφαιριστές του, πριν από την έναρξη των προπονήσεων που συνεχίζονται, ελέω καιρού, στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.  

Στα αμιγώς αγωνιστικά, η επιστροφή των Ηλία Τριχάκη, Τάσου Κιοσέογλου και Στέλιου Χατζηπέτρου αναβάλλεται.

Οι πρώτοι δύο έχουν αρχίσει να ανεβάζουν «στροφές» και ο τρίτος ξεκίνησε να τρέχει, ωστόσο ο Σάκης Δέδες δεν θα τους χρησιμοποιήσει πριν φτάσουν στο εκατό τοις εκατό της ετοιμότητας.