«Μπαμ» με Πινιώτη ο Διαγόρας!

Σημαντική ενίσχυση στην μεσαία γραμμή, πραγματοποίησε χθες ο Διαγόρας. Απέκτησε τον 23χρονο μέσο Άγγελο Πινιώτη, ο οποίος ήταν χθες στη Ρόδο και προπονήθηκε μάλιστα με τους νέους συμπαίκτες του. Είναι μια πολύ καλή περίπτωση μέσου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Λαμίας.

Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Διαγόρα ήταν από το 2015 έως το 2018 στις ομάδες του Πανιωνίου , έχοντας ενδιάμεσο σταθμό την ομάδα της Καλλιθέας . Την περίοδο 2018-19 ήταν στην Λαμία, απ όπου πρόσφατα έμεινε ελεύθερος και αποκτήθηκε από τον Διαγόρα, ενισχύοντας κατ αυτόν τον τρόπο την μεσαία του γραμμή , λίγες μόνο μέρες πριν από το ντέρμπι με τον Ιάλυσο.

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Πινιώτης ,έχει συμμετοχές στις Εθνικές ομάδες U-19 και  U-21 το 2017.
Η ανακοίνωση του Διαγόρα για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή αναφερει χαρακτηριστικά τα εξής:

« Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει μία ακόμη προσθήκη στην ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου, τον Μιχαήλ Άγγελο Πινιώτη. Ο 22χρονος (γεν. 22/04/1996) παίκτης ερχόμενος ως ελεύθερη μεταγραφή από τη Λαμία, αγωνίζεται στη θέση του μέσου αμυντικού.  Η οικογένεια του Διαγόρα τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία κι επιτυχίες»

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ

Ο Διαγόρας προπονήθηκε χθες στο Ενωσιακό γήπεδο, εν όψει του ντέρμπι με την ομάδα του Ιάλυσου στο «Οικονομίδειο» την προσεχή Κυριακή. Οι “κυανέρυθροι” ξέρουν καλά τις δυσκολίες ενός τοπικού ντέρμπι και τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν και αυτό που κάνουν είναι να δουλεύουν πολύ, στις προπονήσεις στο γήπεδο.

Ο Πέτρος Ρουτζιέρης είδε χθες και τον νεαοποκτηθέντα Άγγελο Πινιώτη στην προπόνηση, αλλά είναι εκείνος που θα αποφασίσει  αν θα τον χρησιμοποιήσει, καθώς είναι λίγες οι μέρες από την «πρώτη» του Πινιώτη μέχρι το ντέρμπι. Είναι δηλαδή καθαρά θέμα προσαρμογής  του ποδοσφαιριστή, στην νέα του ομάδα.
Οι “κυανέρυθροι” θα προπονηθούν σε εντατικούς ρυθμούς και σε θέματα τακτικής και σήμερα.

Λεφτά στο ταμείο μέσω… Μιχάι
Ο “γηραιός” της πόλης μας βάζει ακούραστα στο ταμείο του το ποσό των 23.166 Ευρώ, από την απόκτηση από τον Παναιτωλικό του ποδοσφαιριστή Ενέα Μιχάι. Η Διοίκηση της ομάδας του Διαγόρα είχε προσφύγει στο Διαιτητικό δικαστήριο, ζητώντας «τροφεία» από την απόκτηση του ποδοσφαιριστή από τον Παναιτωλικό.

Έτσι το Διαιτητικό δικαστήριο που ανακοίνωσε την απόφαση του την περασμένη Δευτέρα, σε αυτήν αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:
 

«Συνεκδικάζει αντιμωλία των διαδίκων την από 12-12-2018 προσφυγή του ερασιτεχνικού σωματείου με την επωνυμία ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ και την από 31-12-2018 πρόσθετη παρέμβαση της ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ. Απορρίπτει κατά πλειοψηφία κατ' ουσίαν την πρόσθετη παρέμβαση. Δέχεται κατά πλειοψηφία εν μέρει την προσφυγή.

Υποχρεώνει την καθ' ης ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ να καταβάλει στο προσφεύγον – αιτούν αθλητικό σωματείο μέσω κατάθεσης στην ΕΠΟ, το ποσόν των είκοσι τριών χιλιάδων εκατόν εξήντα έξη (23.166) Ευρώ, έντοκα από την επομένη της επίδοσης της προσφυγής και με το νόμιμο τόκο επιδικίας μέχρι την εξόφληση».