Ικανοποίηση στον Αστέρα Παστίδας

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του Αστέρα Παστίδας, για πολλούς λόγους.

Ο πρώτος είναι η νίκη στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής επί του Ευκλή με 1-0 κι ο δεύτερος είναι επίσης, πως αυτή η νίκη προήλθε από την πολύ καλή παρουσία των νέων παιδιών που χρησιμοποίησε ο Χρυσόστομος Χάσταλης.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Μιχάλης Λιαμής που σκόραρε σε αυτό το ματς, είναι μόλις 16 ετών.

Ο κόουτς της ομάδας χρησιμοποίησε σε αυτό το παιχνίδι έξι νέα παιδιά ηλικίας από 16 έως 18 ετών, που τα πήγαν πολύ καλά και αυτό είναι που ικανοποιεί ιδιαίτερα την τεχνική ηγεσία και τους Διοικούντες.

Η απόσταση από την κορυφή, είναι πλέον στον ένα βαθμό, αλλά η Αναγέννηση Εμπωνας έχει ένα ματς λιγότερο . Στόχος συνεπώς του Αστέρα στο ματς της 12ης αγωνιστικής, είναι η νίκη επί της Αθλέτικο στ Αφάντου, χωρίς κανείς να παραγνωρίζει τις ικανότητες του αντιπάλου.

Είναι ομάδα που χρειάζεται προσοχή, για ένα επιπρόσθετο λόγο, πώς παίζει στην έδρα της.

Ωστόσο υπάρχουν προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο κόουτς της ομάδας, εν όψει αυτού του αγώνα.

Πρέπει να σημειωθεί πώς ο Αλιάϊ έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο κι ήταν αμφίβολη –τουλάχιστον μέχρι χθες- η συμμετοχή του στο ματς στ’ Αφάντου, ενώ, ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ένοιωσε κι ο νεαρός Κορκίδας.

Κι οι δυο θα ξεκουραστούν κι ο κόουτς της ομάδας θα τους περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για τον αγώνα με την Αθλέτικο.