Πλήρης στο Κύπελλο ο ΑΕΡΑ

Αποφασισμένος να κυνηγήσει την πρόκριση στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου είναι ο ΑΕΡΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» στα πλαίσια της 3ης φάσης, υποδέχονται σήμερα στις 14.30 στο γήπεδο τους την ομάδα της Κατταβιάς, θέλοντας να την αποκλείσουν από τον θεσμό, παίρνοντας παράλληλα ρεβάνς για την πρόσφατη ήττα με 3-0 για το πρωτάθλημα στο Καρακόνερο.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και θέλει με καλό ποδόσφαιρο, η ομάδα του  να περάσει στην επόμενη φάση κερδίζοντας τον αξιόμαχο αντίπαλο του μέσα στ Αφάντου.

Ασύνταξη δυνάμεων
Ανασύνταξη δυνάμεων είναι σε εξέλιξη στην ομάδα του ΑΕΡΑ, μαζί φυσικά με τις μεταγραφικές κινήσεις. Η απόκτηση Μαθιού και Ποζατζίδη, ενισχύει κατά πολύ τη μεσοεπιθετική γραμμή των ερυθρόλευκων, για τους οποίους οι πληροφορίες αναφέρουν πως, θα προβούν σε ακόμα μία μεταγραφική κίνηση και θα αφορά και αυτή τον μεσοεπιθετικό χώρο της ομάδας.

Η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, φέρνει στα Αφάντου την ομάδα του Κλεάνθη. Είναι ματς στο οποίο οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Στην προσπάθειά τους αυτή, αξίζει να σημειωθεί πως οι του ΑΕΡΑ δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Μασάδο, εξαιτίας περισσότερο κακής συμπεριφοράς. Όπως έγινε γνωστό ο ποδοσφαιριστής που όντως έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα, έχει πάρει μέχρι τώρα όλες τις οικονομικές απολαβές του, για τις οποίες έχει συμφωνήσει με τη Διοίκηση του ΑΕΡΑ.
Είναι πάντως καθαρά θέμα του προπονητή τι θα πράξει και πώς θα ενεργήσει για το θέμα αυτό.