Ηρακλής Μαριτσών: Χωρίς γήπεδο, άντε να προετοιμαστείς…

Παρασάγγας απέχουν οι συνθήκες υπό τις οποίες προετοιμάζεται ο Ηρακλής για το εντός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα Καλυθιών από τις αυτονόητες που θα επιθυμούσε ο Κώστας Πάττας.

Ο επίμονα κακός καιρός έχει μετατρέψει τόσο το κεντρικό γήπεδο των Μαριτσών, όσο και το βοηθητικό, σε βούρκο, άλλο διαθέσιμο στη γύρω περιοχή δεν βρέθηκε, οπότε θέλοντας και μη, τόσο η προπόνηση της Δευτέρας, όσο και η χθεσινή, έγιναν στο «μπαλωμένο» και προφανώς ακατάλληλο 5Χ5 των αθλητικών εγκαταστάσεων της κοινότητας.

Οι «ροπαλοφόροι» υποχρεώθηκαν να δουλέψουν σε γκρουπ και ελπίζουν πως έστω η αυριανή τελευταία προπόνηση (για σήμερα έχει προγραμματιστεί ρεπό), θα γίνει σε γήπεδο κανονικών διαστάσεων, είτε στα Μαριτσά, είτε αλλού.

Αν υπάρχει κάτι που παρηγορεί το προπονητικό επιτελείο του Ηρακλή, είναι πως δεν υπάρχουν απουσίες από κάρτες και τραυματισμούς.

Ευχές στον πρόεδρο για περαστικά

 Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε χθες η κόρη του προέδρου του Ηρακλή, Μανώλη Παπαδημήτρη. Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος εκφράζουν τις ευχές τους για γρήγορα περαστικά.