Την Παρασκευή η πίτα των διευθυντών ξενοδοχείων της Ρόδου

Την Παρασκευή η πίτα  των διευθυντών ξενοδοχείων της Ρόδου

Την Παρασκευή η πίτα των διευθυντών ξενοδοχείων της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 730 ΦΟΡΕΣ

Την Παρασκευή 25 του μήνα θα γίνει η κοπή της πίτας του συλλόγου διευθυντών ξενοδοχείων Ρόδου, που και φέτος θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδά της εκδήλωσης θα διατεθούν στις δομές πρόνοιας του νησιού.

Ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: «Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου εύχεται σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και αγάπη!

Στις 25.01, ημέρα Παρασκευή και ώρα 21:00, θα γίνει η κοπή πίτας του Συλλόγου στην αίθουσα Αρίων, η οποία για ακόμη μία χρονιά θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στις δομές πρόνοιας του νησιού καθώς και συνανθρώπους μας που έχουν μεγάλη ανάγκη.

Το 2018 με τα έσοδα της εκδήλωσης αγοράστηκαν πάνω από 5 τόνοι τρόφιμα με τα οποία στηρίξαμε την λειτουργία του Συσσιτίου του Δήμου Ρόδου, του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Φιλόπτωχου της Μητρόπολης, του Παντοπωλείου Φανών και του Ιδρύματος των Κολυμπίων. Επιπλέον αγοράστηκε κούνια για παιδιά με ειδικές ανάγκες, η οποία θα τοποθετηθεί σε πάρκο που θα δημιουργηθεί.

Το κόστος της πρόσκλησης είναι 30 ευρώ και περιλαμβάνει φαγητό, ποτό και διασκέδαση με ζωντανή μουσική. Κοντά μας θα είναι και ο τραγουδιστής Αντώνης Σιγανός.

Σας περιμένουμε όλους να είστε κοντά μας σε αυτή την εκδήλωση. Οι προσκλήσεις πωλούνται στην υποδοχή του Ξενοδοχείου Semiramis στην πόλη της Ρόδου».

Διαβάστε ακόμη

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες

TUI: Με νέα πρωτοβουλία υποστηρίζει 500 Έλληνες παραγωγούς σε Ρόδο και Κρήτη

Τεράστιο ενδιαφέρον για το Rodos Week στα βρετανικά ΜΜΕ

Γ. Κάππα: Η σεζόν στη Ρόδο έχει ξεκινήσει με ικανοποιητικά στοιχεία

Συνεχείς ακυρώσεις στα νησιά από επαγγελματικά θαλαμηγά σκάφη