Το επόμενο ραντεβού στη Ρόδο

Πάνω από σαράντα παιδιά ηλικίας δώδεκα και δεκατριών ετών μαζεύτηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Κω το Σαββατοκύριακο 19-20 Ιανουαρίου για το προπονητικό διήμερο που διοργάνωσε η Τοπική Επιτροπή, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού της προγράμματος. 

Τριάντα ένα αγόρια από τα σωματεία της Κω (Ιπποκράτης, ΑΕ Δικαίου, Ηρακλής 2000, Φοίβος) αλλά και της Καλύμνου (Ακαδημία, ΕΑΚΑ) συγκεντρώθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο και προπονήθηκαν υπό την επίβλεψη των υπεύθυνων τεχνικών του προγράμματος, Δημήτρη Τζομάκα και Γιώργου Χατζηκαλημέρη.

Η προσέλευση των νεαρών αθλητών καθώς και το επίπεδό τους άφησαν ικανοποιημένους τους δύο έμπειρους προπονητές, οι οποίοι περίμεναν και παιδιά από τη Λέρο, ωστόσο η μετακίνηση με το πλοίο δεν ήταν εφικτή. 

Την επόμενη μέρα είχαν σειρά τα κορίτσια. Δεκατέσσερις μικρές αθλήτριες από την Κω και την Κάλυμνο ήταν παρούσες στην προπόνηση, με τους δύο τεχνικούς να κρατούν μπόλικες σημειώσεις εν όψει του All Star Game που προγραμματίζεται να γίνει προς το τέλος της σεζόν. 

Σημειώνεται, πως αντίστοιχο προπονητικό διήμερο θα διεξαχθεί και στη Ρόδο, σε ημερομηνίες που προς το παρόν είναι υπό διαβούλευση.