Αυτή την οδό Καμείρου …πόσες φορές θα την ανοίξει ο δήμος της Ρόδου;

● Αυτή την οδό Καμείρου …πόσες φορές θα την ανοίξει ο δήμος της Ρόδου;  Τουλάχιστον δέκα φορές τα τελευταία πέντε χρόνια έχει ανακοινωθεί ότι ανοίγει αλλά κλειστή παραμένει! Κάποια στιγμή θα ανοίξει πάντως!

● Οφείλουμε πάντως να επισημάνουμε ότι το θέμα το έχει πάρει στα «ζεστά» ο δήμαρχος κ. Χατζηδιάκος και έχουν προχωρήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα οι απαραίτητες εργασίες , οι περισσότερες εκ των οποίων ήταν βαλτωμένες τουλάχιστον για δέκα χρόνια. Και πάλι όμως ….κλειστός είναι ο δρόμος κύριε δήμαρχε!

● Φημολογείται πάντως εντόνως ότι μέχρι τον Μάιο θα δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος  διότι οι εκλογές έχουν και τα καλά τους! Έστω και για προεκλογικούς λόγους καλό είναι! Διότι σύμφωνα με τους ειδικούς η διάνοιξη της οδού Καμείρου θα έχει ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα για το κυκλοφοριακό της πόλης.

● Υπομονή λοιπόν μέχρι τον Μάιο. Άλλωστε το καλό πράγμα αργεί να γίνει αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουν περάσει τουλάχιστον είκοσι χρόνια από τότε που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά ότι θα ανοίξει ο συγκεκριμένος δρόμος!

Ο κακός