Διγενής: Πρόκριση δια ποδός Διακάκη

Ο δυνατός αέρας δεν βοήθησε να παιχθεί ποδόσφαιρο της προκοπής, οπότε το μοναδικό που αφήνει πίσω του το χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου ανάμεσα στον Διαγόρα Βατίου και τον Διγενή είναι , νέτο σκέτο, το αποτέλεσμα.

Κι ως τέτοιο καταγράφηκε η νίκη-πρόκριση των Κοσκινιατών με 1-0, στο ντεμπούτο του Μιχάλη Τσιβρινή στην τεχνική ηγεσία τους.

 Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να διαθέτουν ισχυρότερο κίνητρο, στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ήταν ανώτεροι απέναντι σ’ έναν Διαγόρα, που έπαιξε ελεύθερα και με το μυαλό στον «τελικό» πρωταθλήματος με τον Ποσειδώνα Καρπάθου και χρωστούν την επιτυχία τους στο τέρμα που σημείωσε ο Αντώνης Διακάκης στο 26’, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

 Οι άξιες αναφοράς φάσεις ήταν λιγοστές στο ποιοτικά μέτριο ενενηντάλεπτο. Ξεχώρισαν ένα επικίνδυνο σουτ του Γιουλβανίδη στο 14’, οι δύο έξοχες αποκρούσεις του Μανωλάγκα σε σουτ των Παπουρδάνου και Ζερβού Ε. στο 26’ και στο 74’ αντίστοιχα, καθώς και η απόκρουση του Μαυρουδή στο τετ α τετ που δημιούργησε, με την κούρσα του, ο Κετσές στο 85’.  

  Μια χαρά ήταν η διαιτησία του Δημήτρη Ατσικνούδα και των βοηθών του, Σταμάτη Γιακουμάκη και Δημήτρη Σταυρούλια.

Οι συνθέσεις:

Διαγόρας Βατίου: Μαυρουδής, Κωστάκης, Κοτζιάς, Αδάμος (59’ Πλαγγέντης), Ζερβός Β. (65’ Παναγιωτόπουλος), Λαζίδης (46’ Ζωάννου), Καλημέρης (53’ Πόλο), Παπουρδάνος, Θεοδώρου, Βογιατζής, Ζερβός Ε.

Διγενής: Μανωλάγκας, Σκούμπρος, Κώτης, Χουτεσιώτης, Κατσαμάκης, Χατζηνικόλας, Γιουλβανίδης, Μαΐλης, Μοσκιού (46’ Πατσιαούρας), Βιλλανούτσι (75’ Κετσές), Διακάκης.