Ιάλυσος; Δύσκολο να προλάβει ο Ρεκλείτης

Η καρδιά της κοινωνίας στην Ιαλυσό, χτυπάει για το ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής .Την ερχόμενη Κυριακή, ο πρωτοπόρος Ιάλυσος υποδέχεται  στο «Οικονομίδειο» τον δεύτερο της βαθμολογίας Διαγόρα .

Αν τον νικήσει είναι ξεκάθαρα αγκαλιά με τον τίτλο και την πρώτη θέση, αν και στο ποδόσφαιρο είναι πολύ νωρίς για να πει κανείς κάτι τέτοιο και να προεξοφλήσει γεγονότα  ακόμα.  Ωστόσο οι «ερυθροκίτρινοι» ζουν και αναπνέουν γι αυτό το παιχνίδι. Στον αγωνιστικό τομέα τελικά είναι δυο τα προβλήματα .

-Ο Βαγγέλης Ρεκλείτης δεν έχει ακόμα συνέλθει από τον τραυματισμό του. Δεν προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς ούτε και χθες  και θεωρείται πολύ δύσκολο να προλάβει να αποθεραπευτεί και να δώσει το παρών στο ματς της Κυριακής.

Ο άλλος απών είναι ο Μισέλ, ο οποίος απουσιάζει στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Ο Σάκης Παπαβασιλείου όμως έχει τις λύσεις για τις απουσίες αυτές. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεσή του και το πιο πιθανό είναι να μην βγάλει δεκαοκτάδα από το Σάββατο, αλλά να καλέσει όλους τους παίκτες του στο γήπεδο κι εκεί να επιλέξει τους έντεκα και τους αναπληρωματικούς του αγώνα.

ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Ο Ιάλυσος εξέδωσε χθες βράδυ ανακοίνωση για τα μέτρα που πάρθηκαν στην σύσκεψη που έγινε για την τήρηση της τάξης στο εν λόγω παιχνίδι. Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:  

«Η διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει ότι στη σημερινή σύσκεψη που έγινε για τα μέτρα τάξης του αγώνα, παρουσία εκπροσώπων του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ, του Διαγόρα και της Αστυνομίας, αποφασίστηκαν τα εξής:
1. Οι φίλαθλοι του Διαγόρα θα καθίσουν στην εξέδρα πίσω από την εστία προς τη πλευρά της Φιλερήμου.
2. Να υπάρχουν αυξημένα μέτρα από την Αστυνομία πέριξ του γηπέδου.

3. Οι φίλαθλοι δεν πρέπει να έχουν μαζί τους μπουκάλια ή καφέδες πέρα αυτών που μπορούν να προμηθευτούν από το κυλικείο του γηπέδου.
4. Οι φίλαθλοι δεν πρέπει να έχουν μαζί τους αναπτήρες και κέρματα αλλιώς θα κατάσχονται από την αστυνομία.

Τη Κυριακή η ομάδα μας δίνει ακόμα έναν αγώνα που θα τη φέρει πιο κοντά στο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Οφείλουμε όλοι να είμαστε κοντά της σε αυτή τη προσπάθεια με τη φωνή μας και με κόσμια συμπεριφορά να της δώσουμε την ώθηση να πάρει ακόμα μία νίκη.
Σε αυτό τον αγώνα είμαστε όλοι απαραίτητοι»