Με νέα πρόσωπα στο ντέρμπι ο Διαγόρας

Με νέα πρόσωπα στο ντέρμπι ο Διαγόρας

Με νέα πρόσωπα στο ντέρμπι ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 322 ΦΟΡΕΣ

Έτοιμα από σήμερα τε δελτία των νεοαποκτηθέντων που μπορούν να αγωνιστούν την Κυριακή

H 16η στροφή του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο Όμιλο, έτσι όπως εξελίχθηκε μέχρι τώρα το πρωτάθλημα, είναι η πιο καθοριστική για τον Διαγόρα. Οι “κυανέρυθροι” είναι δεύτεροι στην βαθμολογία και θέλουν μέχρι τέλους να κυνηγήσουν την πρώτη θέση, στην οποία βρίσκεται ο κυριακάτικος αντίπαλος τους Ιάλυσος και μάλιστα με μια διαφορά έξι βαθμών.

Συνεπώς, δεν μπορούν να έχουν άλλο στόχο από την νίκη και τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να μειωθεί η διαφορά στους τρεις κι από κει κι ύστερα με την διαφορά στους τρεις , όλα να παίζονται μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Μεταγραφές έγιναν .Κι αν ακόμα δεν πετύχει την Κυριακή του σκοπού του ο “γηραιός”, θα τις έχει σαν μεγάλο όπλο για τους αγώνες μπαράζ, καθώς ευρισκόμενος στην δεύτερη θέση, ο τρίτος…είναι πολύ πίσω και δεν απειλείται.

Ο Πέτρος Ρουτζιέρης γύμνασε τους παίκτες του, σε κανονικούς ρυθμούς χθες στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου», με όλους τους ποδοσφαιριστές να είναι στην διάθεσή του για το κυριακάτικο παιχνίδι.

Το σίγουρο είναι πως κάποιοι από τους παίκτες που ήρθαν τώρα στην ομάδα θα αγωνιστούν την Κυριακή. Είναι θέμα καθαρά του κόουτς, ποιοι θα αγωνιστούν στο ντέρμπι. Όπως έγινε γνωστό, ο Διαγόρας από σήμερα θα έχει στην διάθεση του τα δελτία των νεοαποκτηθέντων, που μπορούν να αγωνιστούν την Κυριακή.
Η προετοιμασία του “γηραιού” θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί με μια προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς.

ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 6
Ο “γηραιός” στην προσπάθεια του την Κυριακή, αναμένεται να έχει στο πλευρό του και τους οργανωμένους οπαδούς του . Η Θύρα 6 μάλιστα εξέδωσε χθες ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: . «Όλα πήραν τον δρόμο τους και εμείς τον δικό μας την Κυριακή στις 15:00 στην Ιαλυσό..Αγώνας μαγκιάς, αγώνας πρωτιάς για ομάδα και για κόσμο..Θα βάλουμε πούλμαν που θα ξεκινήσει 13.45. Εισιτήρια υπάρχουν για όλους!!! Θα κάτσουμε στο πέταλο ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ που κοιτάζει προς Φιλέρημο.
ΥΓ:Ολος ο καλός κόσμος χωράει!!!!

Διαβάστε ακόμη

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!

Όρια για το Πανελλήνιο από τους κολυμβητές του «Ροδίων Άθλησις»

Ταλέντο αλλά και θέληση από τα παιδιά του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης των «Πιγκουίνων»